ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πέρασε στο final-four η 3η Περιφέρεια Νέων

Πέρασε στο final-four η 3η Περιφέρεια Νέων
3hperifereiaΔεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Μικτή ομάδα ΝΕΩΝ της 3ης Περιφέρειας (Γρεβενά, Ημαθία, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα) με σκορ 3-0 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα Νέων της 1ης Περιφέρειας (Δράμα, Ξάνθη, Εβρος, Καβάλα, Θράκη), έπειτα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση, παρουσία πολλών φιλάθλων, αθλητικών παραγόντων, Scaouters, Περιφερειακών προπονητών και του προπονητή της…

Εθνικής Παίδων κ. Ελευθεριάδη.
ΝΕΟΙ
3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 3
1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 0
 
Σαφώς ανώτερη η ομάδα του Περιφερειακού και Ημαθιώτη προπονητή κ. Λυμούση Αντώνη, που πλέον ετοιμάζει τα πλάνα του για την ομάδα της Βόρειας Ζώνης, από την αρχή του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα Νέων της 1ης Περιφέρειας, αφού οι παίκτες της καλά «διαβασμένοι» στο τακτικό κομμάτι δεν επέτρεψαν στους επιθετικούς να φθάσουν με αξιώσεις στην εστία του Λαμπίρη. Απεναντίας έχοντας σαφή αριθμητική υπεροχή στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και βγάζοντας πάντα παίκτη παραπάνω σε κάθε επιθετική προσπάθεια, με γρήγορους αυτοματισμούς, βρεθήκανουκ ολίγες φορές σε θέση βολής πριν ανοίξουν το σκορ. Στο 40’ όμως λύθηκαν τα πόδια των μετέπειτα νικητών, όταν ο Μπλούκας από δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 μέσα σε γενική αποθέωση πανηγυρίζοντας μάλιστα έξαλλα και τρέχοντας προς τον πάγκο για να μοιραστεί την χαρά του, με τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του. Το ίδιο σκηνικό και στο β’ μέρος, αφού και πάλι η ομάδα της 3ης περιφέρειας δεν άφησε περιθώρια και σκέψη στους αντιπάλους, να πιστέψουν ότι μπορούν να αποκομίσουν κάτι θετικό από το παιχνίδι, οι οποίοι να σημειωθεί ότι έπαιζαν μόνο για την νίκη. Έτσι στο 77’ ο νεοεισελθών Κεσίδης, αφού προηγουμένως είχε χάσει καταπληκτική ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Τουλουμτσή, συνδυάστηκε άψογα με τον Μπίντση και μπήκε στην περιοχή πλασάροντας με άψογο στυλ τον τερματοφύλακα των ηττημένων για να γράψει το 2-0 παρά την προσπάθεια των αμυντικών να διώξουν πάνω από την γραμμή της εστίας, δεχόμενος τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παπουτζίδης στο 90’ όταν από την αριστερή πτέρυγα οι Κεσίδης, Ζολώτας και Παπουτζίδης «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος και με ένα έξυπνο σουτ και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα να «γλύψει» το οριζόντιο δοκάρι και να κλείσει έτσι το σκορ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης και της επιβράβευσης των προσπαθειών των παικτών, της ομολογουμένως ικανής και ταλαντούχου ομάδας της 3ης Περιφέρειας Νέων.
 
Άριστη η Διαιτησία του κ. Μάστακα Γ. και των βοηθών Γκορτσίλα και Παπαδόπουλου , του συνδέσμου Μακεδονίας.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Λυμούσης) Λαμπίρης, Μπλούκας, Μουρατίδης, Χατζηγεωργίου, Λιάμης (57’΄Ρωσσίδης), Ίντος,Παπουτζίδης, Ζολώτας, Ντινόπουλος (48’ Κεσίδης), Μπίντσης, Κωτσόπουλος (63’ Κύρου).
 
1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Χατζηανδρέου) Τουλουμτσής, Γάϊδας, Μπαρέτας, Άχπα, Κεσίδης, Σαραντάρης (78’ Αντωνίου), Τζελέπης(46’ Δημητριάδης), Καρακάσης (68’ Τουρατζίδης), Αμαραντίδης, Χατζηκυριάκου, Παπαδόπουλος.
 
ΠΑΙΔΕΣ
3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 3
1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 0
Παίζοντας χωρίς άγχος και κάτω από αφόρητη ζέστη στον αγώνα που προηγήθηκε, οι Παίδες της 3ης Περιφέρειας με την απόδοσή τους επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι στις λεπτομέρειες δεν πέρασαν πρώτοι στην επόμενη φάση. Κέρδισαν σχετικά εύκολα την αντίστοιχη ομάδα της 1ης Περιφέρειας με 3-0. Έγινε όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με σαφώς καλύτερη την μετέπειτα νικήτρια ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δείξουν με την απόδοσή τους στους υπεύθυνους, ότι στην 3η Περιφέρεια Παίδων υπάρχει αρκετό ταλέντο που πρέπει να προσεχθεί. Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 14’ ο Πιτσιάβας Ζήνων που δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Ζαγκουντίνο και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Τζελέπη γράφοντας το 1-0. Στο β’ μέρος και στο 49’ ο Τσώτσος που ανέβηκε ψηλά να πιέσει, εκμεταλλεύτηκε λάθος του αμυντικού και με κοντινό σουτ ανέβασε το σκορ στο 2-0. Ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, στο 79’ και πάλι ο Πιτσιάβας από κοντά θα γράψει το τελικό 3-0, εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολούθησαν την συνάντηση.
Χωρίς λάθη η Διαιτησία του κ. Γκορτσίλα και των βοηθών Μάστακα και Παπαδόπουλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Κωνσταντινίδης) Δόκος, Τσώτσος, Δουγάλης, Ξανθόπουλος (58’ Καραγιάννης), Σωτηριάδης, Μαυροδήμος,Πέιος (46’ Αποστολίδης), Νάνος, Πιτσιάβας, Ζαγκουντίνος, Αρνίδης (56’ Χρυσόπουλος).
 
1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Τζελέπης, Νταμπανλής, Κιλιμτσίδης (60’ Παπάζογλου), Γιαπαύλος, Πεταλωτής, Κυριαλάνης, Ξενιτίδης,Τζιτζιφάκος, Αθανασιάδης (40’ Σκαρλάτος), Φιλιππίδης (67’ Ιωσηφίδης), Βάντσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *