ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πολυμελές το νέο Δ.Σ. στα Τρίκαλα

Πολυμελές το νέο Δ.Σ. στα Τρίκαλα
trikala 4Με τη συμμετοχή μελών της προηγούμενης Διοίκησης, αλλά και αρκετών νέων που εκδήλωσαν την επιθυμία να στελεχώσουν τη Διοίκηση αποφασίστηκε να προχωρήσει η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο νέο πρωτάθλημα. Πολυμελές θα είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελούν οι παρακάτω:
Φετεινίδης Σωκράτης, Κιρκιλιανίδης Γιάννης, Κασνακίδης Κώστας, Αγαθόπουλος Θεόδωρος, Κασνακίδης Μόσχος, Κούτσιας Νίκος, Καλουσόπουλος Σωτήρης, Γεωργιάδης…

Γαβριήλ, Σωτηράκης Γιώργος, Μηνούδης Παύλος και Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Εύα. Μένουν δύο κενές θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες θα συμπληρωθούν τις επόμενες μέρες.
Πρώτο μέλημα της Διοίκησης, η οριοθέτηση των στόχων και η συγκέντρωση, σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοσίας, όλων των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στη δύναμη της ομάδας, για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις προθέσεις τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Το Σαββατοκύριακο θα γίνει συνάντηση με ποδοσφαιριστές που είναι από τα Τρίκαλα, προέρχονται από τον ”Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ” αλλά σήμερα ανήκουν σε άλλες ομάδες και επιθυμία της Διοίκησης είναι να επιστρέψουν στην ομάδα.
Τη επόμενη εβδομάδα θα γίνει προσπάθεια να κλείσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια η Διοίκηση θα ασχοληθεί με μεταγραφικούς στόχους, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Φυσικά στις προτεραιότητες της Διοίκησης η φροντίδα και η συντήρηση του αγωνιστικού, αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, καθώς και των αποδυτηρίων.
Νίκος Σαλτουρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *