ΥΓΕΙΑ posted by

Ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό στη Βέροια

Ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό στη Βέροια

thilasmosafisaveriaaaΗ Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Βέροιας – Ημαθίας, η οποία ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού, αναλαμβάνει και πάλι δράση διοργανώνοντας ομιλία, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του μητρικού θηλασμού. 

Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η…

κ. Άννα Πατσούρου, παιδίατρος- πιστοποιημένη σύμβουλος μητρικού θηλασμού IBCLC, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «θηλασμός μια υπέροχη εμπειρία» την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 18:00μμ. στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ. 

 

Ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι ο θηλασμός είναι αναντικατάστατος. Είναι το δώρο που χάρισε η φύση στις μητέρες ώστε να θωρακίσουν την υγεία των παιδιών τους αλλά και την δική τους. Οι Ελληνίδες μητέρες θέλουν να θηλάσουν σε ποσοστό 88%, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας όμως το ποσοστό μειώνεται στο 83% ενώ στον 6ο μήνα σχεδόν μηδενίζεται καθώς τα βρέφη που τρέφονται με αποκλειστικό θηλασμό αγγίζουν μόλις το 0,8% ! 

Είναι λοιπόν, μια σπουδαία ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά οι θηλάζουσες μητέρες και εγκυμονούσες, αλλά και όσοι υποστηρίζουν το μητρικό θηλασμό. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όπου θα λυθούν απορίες, προβληματισμοί και μύθοι που έχει να αντιμετωπίσει η κάθε θηλάζουσα. 

Ελάτε να βρούμε μαζί όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το μαγικό ταξίδι του θηλασμού!!! 

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

 

 

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση ή πληροφορία 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *