ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ημαθίας για τις απολύσεις

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ημαθίας για τις απολύσεις
anexartitoiellinesΗ Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας και η Επιτροπή Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: 
Η ευημερία των αριθμών έχει μεγαλύτερη αξία από την ευημερία των ανθρώπων. Αυτή είναι η υπέρτατη αξία του υποταγμένου Πρωθυπουργού και της επικίνδυνης για την ελληνική κοινωνία Νέας Δημοκρατίας. Για άλλη μια φορά με…

φασίζουσα νοοτροπία και ακροδεξιές επιλογές ρίχνουν και πάλι μαύρο, αυτή τη φορά σε χιλιάδες εργαζόμενους συμπολίτες μας, που πλέον θα οδηγηθούν και αυτοί στον Καιάδα της ανεργίας μαζί με τις τόσες χιλιάδες ανέργων του ιδιωτικού τομέα που οι νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές τους δημιούργησαν. Δυστυχώς η αθλιότητα τους δεν έχει όριο. Η ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας θα συνεχιστεί, όσο παραμένουν στην Κυβέρνηση οι προδότες υπηρέτες των ξένων δανειστών. 
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε στο πλευρό των απολυθέντων (περί απόλυσης πρόκειται, ξεχάστε τα παραμύθια της διαθεσιμότητας) Δημοτικών Υπαλλήλων, Καθηγητών κ.ο.κ., και με στεντόρεια φωνή ξεκαθαρίζουμε ότι θα αγωνιστούμε στο πλευρό τους νιώθοντας υπερήφανοι και για τη στάση του Βουλευτή μας κ. Γιοβανόπουλου που βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας, αλλά και για την επιλογή του να αρνηθεί, μετά την εκλογή του ένα χρόνο πριν, τη φύλαξη του από Αστυνομικούς. Τη στιγμή που τα ελληνικά σχολειά θα μείνουν αφύλακτα, λόγω της απόλυσης των σχολικών φυλάκων, η κυρία και οι κύριοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φυλάσσονται απο Αστυνομικούς. Αστυνομικούς που στερούν από όλους εμάς. Από την υπηρεσία τους να διασφαλίζουν την ασφάλεια μας. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν. Στηρίξτε μαζί μας τον αγώνα των συμπολιτών μας να μη χάσουν και αυτοί τη δουλειά τους, μα πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια τους. 
 
Ελπίδα υπάρχει!!! 
Είμαστε Πολλοί 
Είμαστε Ανεξάρτητοι 
Είμαστε Έλληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *