ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στην Αλεξάνδρεια

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στην Αλεξάνδρεια
amanatidispyΗ Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας κλήθηκε σήμερα 23-07-2013 και περί ώρα 04:40΄ για κατάσβεση πυρκαγιάς σε ισόγεια μονοκατοικία, ιδιοκτησίας Μ. Π.  του Ι., που βρίσκεται σε πάροδο της οδού Δ. Βετσοπούλου (πλησίον αριθ. 70), στο Δήμο Αλεξάνδρειας – Π.Ε. Ημαθίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν δύο (2) Οχήματα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν το…

ταβάνι (με καλαμωτή) της εν λόγω οικίας, ξύλινα κουφώματα, έπιπλα, καλώδια της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, είδη ιματισμού και κλινοστρωμνής και αλλοιώθηκε ο χρωματισμός της τοιχοποιίας. 
 
Διακομίσθηκαν από τους ενοίκους της εν λόγω κατοικίας, δύο άτομα, ο Γ.Μ. του Σ. (ετών 49) και η Ι.Α. του Μ. (ετών 10) για προληπτικούς λόγους στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν εγκαύματα Α΄ βαθμού. 
Στον τόπο του συμβάντος παραβρέθηκε ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας, Επιπυραγός Αμανατίδης Ιωάννης του Ευσταθίου καθώς και ένα όχημα της ΕΛ.ΑΣ. 
Η επέμβαση της Υπηρεσίας μας στο παραπάνω συμβάν τελείωσε στις 06:00΄ της 23-07-2013. 
Για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της ανωτέρω πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *