ΤΟΠΙΚΑ posted by

Χαμός στην παράταξη Δημητριάδη – έτοιμοι να «ξηλώσουν» τον Στρατηγό

Χαμός στην παράταξη Δημητριάδη – έτοιμοι να «ξηλώσουν» τον Στρατηγό
gkavardinas1207Χαμός έγινε στη δημοτική ομάδα του της πλειοψηφίας δήμου Αλεξάνδρειας μέσα στην εβδομάδα. Κατηγορηματικός ο Γιάννης Γκιορτζής ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ενώ ο Στρατηγός Νίκος Γκαβαρδίνας κατηγόρησε πως η ηγετική ομάδα της δημοτικής πλειοψηφίας τον εξέθεσε και ευθύνεται που ο ίδιος δεν είναι πλέον…

αντιδήμαρχος. 
Με την φυγή του Στρατηγού από τον χώρο, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να διαγραφεί στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ο Στρατηγός εαν συνεχίζει να έχει τον ίδιο επιθετικό τόνο. Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας τότε ανέφερε πως σε περίπτωση που διαγραφεί ο Στρατηγός θα γίνει περισσότερο επιθετικός και θα ασκήσει μεγαλύτερη κριτική στην διοίκηση. 
Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένεται το ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα γίνει  τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ. 
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (14:00) ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης έχει καλέσει τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου που ανήκουν στη δημοτική πλειοψηφία. Εικάζεται ότι το κάλεσμα αυτό είναι στα πλαίσια των προσπαθειών του δημάρχου να μετριάσει το πρόβλημα που υπάρχει στη δημοτική του ομάδα. 
Περισσότερα στη συνέχεια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *