ΤΟΠΙΚΑ posted by

20.742 επισκέψεις χτες στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς – ποιες αλλαγές κάναμε

20.742 επισκέψεις χτες στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς – ποιες αλλαγές κάναμε
logo-001Τον τελευταίο μήνα είχε παρατηρηθεί μεγάλη καθυστέρηση στο άνοιγμα της Δικτυακής μας Πύλης από τους αναγνώστες κατά την είσοδό τους στο alexandreia-gidas.gr. H ένδειξη η οποία έβγαινε ήταν: “This site seems to be under heavy load, please try again later”. Με απλά λόγια σήμαινε πως ο αριθμός των επισκέψεων ξεπερνούσε τον χώρο του server στον οποίο φιλοξενούταν η…

Δικτυακή μας Πύλης. 
Για να διορθωθεί, έπρεπε να αλλάξουμε χώρο και να μεταφερθούμε σε νέο, μεγαλύτερο server. Κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας (Τρίτη 30 Ιουλίου) παράλληλα με την μεταφορά κρατήσαμε σε ενημέρωση τους αναγνώστες μας (όσο ήταν εφικτό). Χρειάστηκε να σβηστούν τα άρθρα από το Σάββατο 27 Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 29 Ιουλίου και να ξαναπεραστούν τόσο στη σελίδα όσο και στο Facebook του Αλεξάνδρεια-Γιδάς. 
Η διαφορά του νέου σέρβερ φάνηκε αμέσως αφού όπως θα διαπιστώσατε οι περισσότεροι, πλέον το alexandreia-gidas.gr ανοίγει πιο εύκολα, είναι πιο ελαφρύ στη χρήση και βέβαια δεν παρουσιάζεται κανένα μπλοκάρισμα της σελίδας.
Η χτεσινή ημέρα παρά το γεγονός των εργασιών φιλοξένησε 20.742 κλικ, 8.522 μοναδικές προβολές σελίδας και 4.672 μοναδικούς επισκέπτες!
Σας ευχαριστούμε όλους, γιατί η μεγάλη απήχηση της σελίδας οδήγησε στο μπλοκάρισμά της και βέβαια στην μεταφορά σε νέο σέρβερ. 
Στις αρχές του Σεπτέμβρη ετοιμάζουμε και άλλες αλλαγές αφού θα αλλάξει η εξωτερική εμφάνιση της Δικτυακής μας Πύλης ενώ ετοιμάζεται και κάτι ακόμα..
Περισσότερα στη συνέχεια..
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *