ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τρένο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-1 τη Μελίκη (φώτο-δηλώσεις προπονητών)

Τρένο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-1 τη Μελίκη (φώτο-δηλώσεις προπονητών)
DSCF1391Τρία στα τρία (3Χ3) έκανε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το στραβοπάτημα του Αχιλλέα Νάουσας στα Τρίκαλα και η νίκη επί της Μελίκης έδωσε στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα το απόλυτο και διατήρησε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση.
Δεν είναι μυστικό πως στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που εξάλλου δηλώθηκε εξ αρχής από παράγοντες και προπονητή. Ο ΠΑΟΚ σκοράρει ακατάπαυστα, έχοντας πετύχει 20 (!) γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δέχτηκε μόλις ένα (1) το Σάββατο από την Μελίκη.
Παρουσία αρκετών φιλάθλων διεξήχθη το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Μελίκη με το ημίχρονο προς έκπληξη πολλών να ολοκληρώνεται με το λευκό 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι νωρίς, στο 52′ πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Κώστα Κίτσα. Ο ίδιος στο 55′ θα διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ μετά από μπαλιά του Θανάση Κίτσα (2-0). Η Μελίκη θα μειώσει σε 2-1 με σουτ του Τσιούπρου στο 62′. Στο 88′ και στις καθυστερήσεις ο Θανάσης και ο Γιώργος Κίτσας αντίστοιχα θα σημειώσουν δύο τέρματα και θα διαμορφώσουν το τελικό 4-1.

Η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Η αναμνηστική φώτο διαιτητών – αρχηγών

Η εντεκάδα της Μελίκης

Πανηγυρισμοί των γηπεδούχων

Η εντεκάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ο Τάκης Βλαχάκης παρατηρητής από πλευράς ΕΠΣΗ

Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Κίτσας

Λόγω τραυματισμού αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ο
τερματοφύλακας των γηπεδούχων Θεοδώρου

Όλε , όλε στο τέλος από τους γηπεδούχους
Δηλώσεις προπονητών
makispaggourazsΣ. Παγγούρας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας): Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Παίζαμε με μία ομάδα με την οποία έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να διαφυλάξουμε τα νώτα μας και ίσως για αυτό να μην κάναμε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού υπερεκτιμώντας τον αντίπαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες διορθωτικές αλλαγές, χωρίς να σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακοί. Δεν απειληθήκαμε σε καμία στιγμή του αγώνα και πιστεύω ότι στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και το αποτέλεσμα ήταν πολύ φυσιολογικό.
makispavlopoulosΚ. Παυλόπουλος (Μελίκη): Καταρχήν να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά και την διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την άψογη φιλοξενία. Πιο φιλόξενη έδρα δεν θα βρούμε και έτσι πρέπει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τη μία ομάδα να φοβάται την άλλη και είναι λογικό αφού αγωνιζόταν δύο πολύ καλές ομάδες. Βρεθήκαμε στη συνέχεια πίσω στο σκορ, μειώσαμε σε 2-1 και εκεί που ρισκάραμε για να πετύχουμε την ισοφάριση, εκεί είναι και το ρίσκο του προπονητή, μας βγήκε ανάποδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.
Ρεπορτάζ: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *