ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τζακ Ποτ 10.000.000 ευρώ στο Quinte+ στον ΓΙΓΑ στην Αλεξάνδρεια!

Τζακ Ποτ 10.000.000 ευρώ στο Quinte+ στον ΓΙΓΑ στην Αλεξάνδρεια!

gigassss (2)Ένα νέο παιχνίδι, το Quinte+ έρχεται αποκλειστικά από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Ο ΓΙΓΑΣ” στην Αλεξάνδρεια. Το ζητούμενο στο παιχνίδι είναι να βρεθούν 5 από τους 18 αριθμούς. Σήμερα Κυριακή αντί της κλήρωσης θα υπάρξει ιπποδρομία με 18 άλογα όπου τα πέντε (5) πρώτα θα είναι και οι αριθμοί του Quinte +. Διαβάστε τι αναφέρει χαρακτηριστικά το site του “ΓΙΓΑ”:

Μην σας ξενίσει το γεγονός που τρέχουν άλογα, θεωρήστε τα ως νουμερα.. Πονταρετε στα τυχερά σας νουμερα χωρις περαιτέρω γνώσεις… Διότι, δεν θελει κοπο, θέλει τροπο…. μαζί με λίγη τυχη!

Η διαδικασια θα διεξαχθεί στις 17:15… καλα κέρδη

Μια μεγάλη ιπποδρομία η γιορτή στη Γαλλια είναι η αψίδα του θριάμβου οπού τα 18 καλύτερα άλογα του κόσμου διεκδικούν το έπαθλο που αγγίζει τα 4.800.000 ευρώ για τον νικητή  όπου θα είναι και το έκτακτο Quinte+ της σημερινής Κυριακής

Η ημέρα είναι μεγάλη για τους Γάλλους όπου μέχρι και οι μεγάλοι άρχοντες την παρακολουθούν όπως η Βασιλικής οικογένεια και ο πρωθυπουργός της χωράς.

Για την ιστορία πέρσι συμμετείχε και ένας Έλληνας σε αυτήν την κούρσα γιορτής. Δεν ήταν άλλος από τον Κ. Μαρινόπουλο το άλογο του είχε πάρει την τρίτη θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *