ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Απάτη στο όνομα των Γιατρών του Κόσμου – πως δρουν οι επιτήδειοι

Απάτη στο όνομα των Γιατρών του Κόσμου – πως δρουν οι επιτήδειοι

giatroi-tou-kosmouΚαταγγελίες για απάτες που σκαρφίζονται επιτήδειοι, προσποιούμενοι ότι κάνουν εράνους για λογαριασμό των Γιατρών του Κόσμου, δέχομαι σχεδόν καθημερινά το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της οργάνωσης. Όπως αναφέρουν δέχονται συνεχείς αναφορές για επιτήδειους που έχουν κατεβάσει το λογότυπο των Γιατρών του Κόσμου από το Ίντερνετ και κάνουν εράνους ή πωλήσεις δίνοντας μάλιστα και απόδειξη! Καταγγελίες για τη δράση των «μαϊμού» εθελοντών έχουν καταγραφεί στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, ακόμη και τη Λάρισα.

“Οι Γιατροί του Κόσμου δεν πραγματοποιούν εράνους πηγαίνοντας στα σπίτια ούτε πωλούν περιοδικά στον δρόμο. Αντίθετα, διοργανώνουν μόνο μπαζάρ κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα σε ειδικά σταντ σε συγκεκριμένους χώρους» ενημερώνουν οι άνθρωποι της οργάνωσης.

Από την αρχή του χρόνου οι Γιατροί του Κόσμου έχουν εκδώσει τρεις ανακοινώσεις τύπου με τις οποίες εφιστούν την προσοχή του κοινού και καλούν τους πολίτες να μη δίνουν χρήματα σε εράνους που δήθεν διεξάγονται για λογαριασμό της οργάνωσης. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να παραδίνουν τις δωρεές τους (χρήματα, φάρμακα ή τρόφιμα) στα γραφεία της οργάνωσης ή να καταθέτουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Γιατρών του Κόσμου.

Seleo.gr News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *