ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κέρδισαν την Αγκαθιά οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (φώτο-ρεπορτάζ)

Κέρδισαν την Αγκαθιά οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (φώτο-ρεπορτάζ)
DSCF4666Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Δαμιανίδη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας επικράτησαν χτες στο γήπεδο του Καμποχωρίου της Νίκης Αγκαθιάς με 6-5.
Παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Καψάλη (προπονητής στην Αγκαθιά, ποδοσφαιριστής στους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας) προηγήθηκαν αρκετές φορές, οι παλαίμαχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να φτάσουν στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε η Αγκαθιά με τον Μουλόπουλο και λίγα λεπτά αργότερα με τον Ν. Αποστολόπουλο διπλασίασαν τα τέρματά τους (0-2). Το 0-3 σημείωσε ο Σαμαράς ενώ ο Γιουρόπουλος μείωσε για την Αλεξάνδρεια σε 1-3. Ο Μουταφίδης έφτασε την Αλεξάνδρεια μία ανάσα πριν την ισοφάριση κάνοντας το 2-3 και ο Δαμιανίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα (3-3).
Ο Παρσόπουλος για την Αγκαθιά σημείωσε το 3-4 και ο Δαμιανίδης εκ νέου ισοφάρισε για την Αλεξάνδρεια. Την Αγκαθιά και πάλι μπροστά στο σκορ έβαλε ο Μουσενίκας για να ισοφαρίσει για τρίτη φορά ο Δαμιανίδης (5-5). Το νικητήριο τέρμα της Αλεξάνδρειας θα πετύχει ο Σωτηριάδης γράφοντας το τελικό 6-5.
Το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε στην ωραία ταβέρνα του Μπάμπη Καψάλη στο Καμποχώρι. 
 
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Παπαδόπουλος, Ν. Αποστολόπουλος, Αποστολόπουλος, Λιακόπουλος, Παρσόπουλος, Ζησιόπουλος, Κοκοφτόπουλος, Σαμαράς, Μουλόπουλος, Μ. Ζησιόπουλος, Χόντζα.
Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Μουσενίκας, Παναγιωτόπουλος, Γραμμενόπουλος, Γ. Ζησιόπουλος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Παρταλίδης, Μπιτόπουλος, Μπουκουβάλας, Καραμούσας, Κούντζας, Χαμαλίδης, Γιουρόπουλος, Δαμιανίδης, Σωτηριάδης, Μπουκλάς, Μουταφίδης.
Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Καψάλης, Φ. Παπαδόπουλος.

Ρεπορτάζ: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *