ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δραματική η κατάσταση στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Δραματική η κατάσταση στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

DSCF4748Το τμήμα στίβου του Αλκέτα Αλεξάνδρειας προπονεί καθημερινά 110 παιδιά του δήμου Αλεξάνδρειας από 5 έως 25 ετών. Οι προπονήσεις δυστυχώς γίνονται σε ένα δημοτικό στάδιο της πόλης το οποίο εκτός από ακατάλληλο είναι και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Τρυπημένο το ταρτάν σε πολλά σημεία

Η ιστορία με την τοποθέτηση του ταρτάν ξεκίνησε περίπου μία δεκαετία πίσω όταν είχε εγκριθεί ένα κονδύλιο για την κατασκευή του τμήματος υποδομής του στίβου στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας. Από τότε περίπου 100 μέτρα του σταδίου καλύφθηκαν με ταρτάν το οποίο στη σημερινή του μορφή είναι ακατάλληλο. Τι εννοούμε; Η υγρασία έχει εισέλθει κάτω από το ταρτάν με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία του να έχει φουσκώσει και μπορεί να προξενήσει από μικρούς μέχρι σοβαρούς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές.

Ακόμα, όπως μπορείτε να δείτε στα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα αλλά και στο βίντεο πιο κάτω, οι σχάρες οι οποίες έχουν κλαπεί από το δημοτικό στάδιο έχουν δημιουργήσει τεράστια πηγή κινδύνου αλλά και μόλυνσης στο δημοτικό στάδιο. Φανταστείτε ένας αθλητής ή μία αθλήτρια να πέσει μέσα την ώρα της προπόνησης.

Ένα ακόμα σοβαρό θέμα αποτελεί η κλοπή των καλωδίων από τους προβολείς του σταδίου με αποτέλεσμα ειδικά τώρα που νυχτώνει νωρίς οι προπονήσεις να γίνονται μόνο σε μεσημεριανές ώρες (3 με 5). Σοβαρό θέμα επίσης αποτελεί και το γεγονός της έλλειψης τουαλέτας στο δημοτικό στάδιο. Ένα από τα βασικότερα όμως προβλήματα αποτελεί και το γεγονός της έλλειψης φύλακα με αποτέλεσμα να εισέρχεται όποιος θέλει και να προξενεί ζημιές και να βρομίζει τον χώρο.

Είναι κάποια σημαντικά και σοβαρά θέματα στα οποία θα πρέπει να δείξει ευαισθησία και προσοχή η δημοτική αρχή αφού το τμήμα στίβου της Αλεξάνδρειας έχει βγάλει πρωταθλητές Ελλάδας και στη δεδομένη στιγμή έχει 10 αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά διεκδικούν και με αξιώσεις πρωτιές εντός και εκτός Ελλάδας.

http://www.youtube.com/watch?v=O3AC-hPLeQk&feature=youtu.be

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *