ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Θεατρική παράσταση στη Βέροια θα παρουσιάσουν μαθήτριες από την Αλεξάνδρεια

Θεατρική παράσταση στη Βέροια θα παρουσιάσουν μαθήτριες από την Αλεξάνδρεια
kedaavaΗ “ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ” του Τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας της Κ.Ε.Δ.Α, παρουσιάζει την Θεατρική παράσταση “η Αλφα Βήτα της εφηβείας” της Μάγιας Δεληβοριά.
H παράσταση θα δοθεί στο ΘΕΑΤΡΟ της Αντωνιάδειας ΣΤΕΓΗΣ Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις 7 μ.μ..και θα είναι με ελεύθερη είσοδο.
Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο Δημοτικοί φορείς Πολιτισμού και είναι η πρώτη φορά που οι έφηβες-μαθήτριες Λυκείου- της Αλεξάνδρειας θα εκπροσωπήσουν το Δήμο τους εκτός πόλεως.
Στη παράσταση συμμετέχουν οι Μαρία Αλαφατζάνη, Γιώτα Γιδαροπούλου, Πόπη Παναπακίδου, Αθανασία Παράσχου, Χρύσα Πιτσιάβα, Ντίνα Πουλιοπούλου, Ειρήνη Σωτηρίου, Ελσα Τερζοπούλου, Αφροδίτη Τσαλκιτζή, Δήμητρα Τσαλκιτζή και Ειρήνη Χαριτοπούλου.
Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Οδυσσέας Γ. Γωνιάδης
Ενδυμαίες-η ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
Βίντεο, Επιλογη τραγουδιών και ήχου -Γιώτα Γιδαροπούλου.
Στόχος του Τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας της Κ.Ε.Δ.Α,το οποίο από τον Οκτώβριο του 2012 λειτουργεί με δύο θιάσους [ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ και ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ], να καλύψει τη Θεατρική γύμνια της περιοχής.
Με τα δύο έργα που παρουσίασε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ το περασμένο καλοκαίρι[2012] πέρασε στη συνείδηση των πολιτών ως μια σοβαρή προσπάθεια ανατροπής.
Με τα έργα που ετοιμάζει να παρουσιάσει αυτή τη χειμερινή περίοδο [2013-2014] αλλά και την μεγάλη παραγωγή του καλοκαιριού 2014 είναι βέβαιο πως θα πάρει διαβατήριο για πετάγματα στους ουρανούς της ουσιαστικής δημιουργίας.
kedaav

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *