ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας

trikalafasiΉταν μία αγωνιστική γηπεδούχων η σημερινή 12η στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Αυτό γιατί οι πέντε (5) από τις επτά (7) νίκες επιτεύχθηκαν από ομάδες που αγωνιζόταν στην έδρας τους. Σημειώθηκε μόνο ένα διπλό και μία ισοπαλία.

Σε κακή ημέρα οι επιθετικοί των ομάδων αφού μόνο 16 μπάλες κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το αρνητικό ρεκόρ του φετινού πρωταθλήματος.

Κερδισμένη της ημέρας η ομάδα της Μελίκης που στο ντέρμπι με τον Αχιλλέα Νάουσας πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμεινε μόνη δεύτερη στο πρωτάθλημα πίσω από τον ΠΑΟΚ της Αλεξάνδρειας ο οποίος επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας το Παλιό Σκυλίτσι με το ευρύ 4-0. Μεγάλη νίκη για τα Τρίκαλα που κόντρα στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ομάδα του Άτλα Ζερβοχωρίου κέρδισαν με 3-1 (φώτο). Ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις το Νεόκαστρο κερδίζοντας την Καψόχωρα με 3-2. Στις καθυστερήσεις πήραν το τρίποντο το Κλειδί εντός έδρας κόντρα στη Χαρίεσσα και ο Διαβατός στο γειτονικό ντέρμπι με τη Μέση. Τέλος στο λευκό 0-0 έμειναν Νικομήδεια και Νηρέας Βέροιας.

Δείτε αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα: 

Νεόκαστρο – Καψόχωρα 3-2

Τρίκαλα – Ζερβοχώρι 3-1

Νικομήδεια – Νηρέας Βέροιας 0-0

Μέση – Διαβατός 0-1

Μελίκη – Αχιλλέας Νάουσας 1-0

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Παλιό Σκυλίτσι 4-0

Κλειδί – Χαρίεσσα 1-0

Άγιος Γεώργιος – Αλεξάνδρεια (3-0 άνευ αγώνος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *