ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τέλος και ο Γιάννης Γκιουρτζής από την παράταξη Δημητριάδη

Τέλος και ο Γιάννης Γκιουρτζής από την παράταξη Δημητριάδη

giourtzis23111Από χτες το μεσημέρι ψιθυριζόταν πως ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Φώτη Δημητριάδη, Γιάννης Γκιουρτζής, κατέθεσε αίτηση για τρίμηνη άδεια από το δημοτικό συμβούλιο.

Η είδηση βγήκε σήμερα από το Ράδιο Αλεξάνδρεια όπου και αναφέρθηκε αλλά και επιβεβαιώθηκε το γεγονός από τον ίδιο τον κ. Γκιουρτζή ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση. Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν στην τρίμηνη αποχή, ο Γιάννης Γκιουρτζής αναφέρθηκε σε πολιτικά ζητήματα τοπικού περιεχομένου αλλά και της γενικότερης πολιτικής σκηνής.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκιουρτζής ανέφερε πως στις τελευταίες εκλογές της Ν.Δ. στον νομό όπου θα ήθελε να είναι  υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, δεν στηρίχθηκε από το σύνολο των βουλευτών και συγκεκριμένα από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, όπως δεν στηρίχθηκε όπως επιθυμούσε από μερίδα συναδέλφων του δημοτικού συμβουλίου από την πλειοψηφία αλλά και όχι στον βαθμό που ήθελε από τον ίδιο τον δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη.

Όσον αφορά τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο Γιάννης Γκιουρτζής δήλωσε “παρών” και όπως είπε χαρακτηριστικά, αν δεν είμαι υποψήφιος ο ίδιος, θα είναι κάποιο πολύ κοντινό μου πρόσωπο, όπως ο αδερφός μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *