ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τρίκαλα – Άγιος Γεώργιος 5-2 (φώτο- βίντεο με δηλώσεις)

Τρίκαλα – Άγιος Γεώργιος 5-2 (φώτο- βίντεο με δηλώσεις)

DSCF3720Το σκορ της 14ης αγωνιστικής στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας σημειώθηκε το Σάββατο στα Τρίκαλα όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Το τσουχτερό κρύο το οποίο επικρατούσε σε όλα τα γήπεδα της Ημαθίας, δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, παρόλα αυτά κράτησε ζεστούς τους σκόρερ αφού συνολικά σημειώθηκε επτά (7) γκολ!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξ ολοκλήρου των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν την υπεροχή την οποία κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ και μάλιστα δύο φορές όταν οι Ντάμτσιος και Ούλι έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (2-0).

Και ενώ όλα έδειχναν πως η επανάληψη θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το come back και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε 5 λεπτά με τέρματα των Μουχτάρη και Τρούπκου (2-2).

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να αφυπνίζονται από την ισοφάριση του Αγίου Γεωργίου και με πρωταγωνιστή τον νεαρό Δημήτρη Σούρλα ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά, κατάφεραν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι (4-2). Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Σαλτουρίδης λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές:

http://www.youtube.com/watch?v=gCX_1ncJy4s&feature=c4-overview&list=UUbdzJ_9azhSUDz3QR0fElKQ

http://www.youtube.com/watch?v=jEzJTbLWV4Y&feature=c4-overview&list=UUbdzJ_9azhSUDz3QR0fElKQ

 

Τρίκαλα αποστολή:

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *