ΤΟΠΙΚΑ posted by

35 επανασυνδέσεις ρεύματος έγιναν στον δήμο Αλεξάνδρειας (βίντεο)

35 επανασυνδέσεις ρεύματος έγιναν στον δήμο Αλεξάνδρειας (βίντεο)

DSCF4283Τριάντα πέντε (35) συνδέσεις ρεύματος έγιναν στον δήμο Αλεξάνδρειας σε οικογένειες στις οποίες είχε κοπεί. Όπως ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο πριν από λίγο (19:30) ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, υπάρχουν ακόμα 51 αιτήσεις οι οποίες θα διαβιβαστούν αύριο για έγκριση με σκοπό να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλευράς ανέφερε πως υπάρχουν 250 οικογένειες χωρίς ρεύμα οι οποίες ωστόσο ντρέπονται να το δηλώσουν είτε δεν πληρούν τα κριτήρια. Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως αν ο κ. Αλευράς γνωρίζει ποιες είναι οι οικογένειες αυτές, να ενημερώσει τον δήμο για να προχωρήσουν στη σύνδεση.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Μπάμπη Γκιόνογλου ο οποίος είπε πως όντως είναι πολλοί οι συμπολίτες οι οποίοι ντρέπονται να δηλώσουν για την επανασύνδεση ρεύματος και θα πρέπει να γίνει επανασύνδεση όλων των κατοικιών χωρίς ρεύμα. Αποφασίστηκε έκδοση ψηφίσματος για επανασύνδεση ρεύματος όλων των οικογενειών και σπιτιών μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες. Δείτε την τοποθέτηση του δημάρχου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *