ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όπως σχεδόν και οι άλλες Ακαδημίες, έτσι και η Ακαδημία του «Απόλλωνα» Αγ. Γεωργίου έδωσε τέλος στην πετυχημένη για φέτος ποδοσφαιρική χρονιά, με το Παιδικό τμήμα να μετέχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΗ και φυσικά τα υπόλοιπα τμήματα να μετέχουν με επιτυχία, σε πολλά τουρνουά και φιλικά παιχνίδια. Όλα τα παιδιά από τις αγωνιζόμενες ομάδες, απόλαυσαν στο τέλος τα…..
εδέσματα που πρόσφερε η τοπική ομάδα. Χυμοί αναψυκτικά σάντουιτς και πολλά νερά ήταν σε προτεραιότητα για τους μικρούς μας φίλους.
Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, αλλά και πολλές παρουσίες τόσο από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και από άλλους χώρους. Διακρίναμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Βέροιας και αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, ΓιώτηΤσαλουχίδη, ο οποίος και βράβευσε την ομάδα των Ποντίων, τον Ρωμύλο Αλεξανδρίδη, υπεύθυνο της Κοινωφελής Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας και νυν της Δόξας Δράμας, Γελαδάρη Δημήτρη, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερες σχέσεις με την ομάδα των Ποντίων, τον ενωσιακό προπονητή κον ΛυμούσηΑντώνιο, ο οποίος με την σειρά του βράβευσε την ομάδα του Μακεδόνα και φυσικά ο δάσκαλος για πολλούς κος ΣτέφανοςΓαϊτάνος που βράβευσε και αυτός την διοργανώτρια ομάδα του Αγίου Γεωργίου. Μάλιστα το κύπελλο το σήκωσαν όλα τα παιδιά του τμήματος Μπαμπίνι, μέσα σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα, που καμιά σημασία δεν είχανε στο τουρνουά, αφού νικητής από όλους τους αγώνες αναδείχθηκε Το Ποδόσφαιρο!.

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 2-2
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2-3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 6-0

ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 0-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 2-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-0

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 0-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 0-3
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 0-0

ΜΠΑΜΠΙΝΙ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2-3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 2-2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *