ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με έξι (6) θέματα ημερησίας διάταξης συνεδριάζει σήμερα στις 14:00 στο δημοτικό κατάστημα η Οικονομική επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για τακτική συνεδρίαση και τα θέματα είναι: 
1. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αναπτυγμένων φυτών.

2. Λήψη απόφαση για : Α. την έγκριση ή μη του 3ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών της Πράξης “ Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρακολούθησης και…..

Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων και Απορριμματοφόρων του Δήμου Αλεξάνδρειας ” και Β. ορισμός ημερομηνίας για την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς.

3. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια “ Υλικών (οικοδομικών) συντήρησης και επισκευής κτιρίων ”.

4. Λήψη απόφασης για : Α. τον ορισμό Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών του έργου : “ Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Πλατέος Νομού Ημαθίας ” . Β. τον καθορισμό των όρων της διακήρυξης του έργου : “ Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Πλατέος Νομού Ημαθίας ”.

5. Λήψη απόφασης για: Α. τον ορισμό Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών του έργου : “ Μελέτη αποκατάστασης των χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων του Δήμου Αλεξάνδρειας” Β. τον καθορισμό των όρων της διακήρυξης του έργου : “ Μελέτη αποκατάστασης των χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων του Δήμου Αλεξάνδρειας” .

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης κατασκευής του έργου, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ Διαμόρφωση αγωνιστικού χώρου γηπέδου Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος ” (Α.Μ.24/2012).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *