ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Καλημέρα.
Πιθανολογώ πως οι μοναδικές από τις απολύσεις που ζήτησε η Τρόικα εφαρμόσθηκαν στον Δήμο Αλεξάνδρειας και ειδικότερα στην υπηρεσία καθαριότητας!…δεν εξηγείται αλλιώς το “χάλι” που αντικρύζω καθημερινά βγαίνοντας στην Εγνατία με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη από το Νησέλι. Εδώ και 2-3 βδομάδες κάποια καρότσα φορτηγού είχε πιάσει φωτιά και…..
το μόνο που απομακρύνθηκε (μάλλον λόγω ιδιοκτήτη) ήταν η καρότσα…τα υπόλοιπα τα βλέπουμε εμείς και χαιρόμαστε (καμμένα λάστιχα, σκουπίδια από οδηγούς φορτηγών που κάνουν στάση για ξεκούραση, παλλέτες κ.λ.π).

Το “χάλι” βέβαια δεν είναι μικρότερο στην έξοδο της Εγνατίας προς Βέροια. Επειδή κανείς από τους άρχοντες του τόπου (που δεν είναι καν μισοί άρχοντες!…γιατί για να είσαι τουλάχιστον μισός άρχοντας πρέπει να είσαι καθαρός!) δεν θέλει την μαύρη διαφήμιση θα σας παρακαλέσω να αναρτήσετε τις φωτογραφίες αυτές στο blog σας που γνωρίζω ότι πολλοί από τον τόπο μας διαβάζουν καθημερινά μήπως και φιλοτιμηθεί κανείς..γιατί από επώνυμες καταγγελίες έχουν χορτάσει…κρίμα που ο φανατικότερος της νοικοκυροσύνης στο νυν δημοτικό συμβούλιο κατάγεται από το Νησέλι..

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως μια και ο τόπος μας δεν βρίθει φυσικού κάλλους, ούτε έχουμε τα περίτεχνα μνημεία και τους φυσικούς κήπους τα οποία θα προσελκύσουν κάποιον τουρίστα από τα λίγα που μας μένουν είναι η καθαριότητα και η νοικοκυροσύνη σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας..τουλάχιστον ας κρατήσουμε αυτό.

Αναγνώστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *