ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΕΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Την Πέμπτη 14/06/2012 στο χώρο του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του εκπαιδευτικού έτους 2011-2012 του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας και των παιδιών της Άνοιξης. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κα Μοσχοπούλου Όλγα, ο εκπρόσωπος των ROTARY Αλεξάνδρειας κος Κοτζαμπασόπουλος Γεώργιος και η κα Φωστηροπούλου Γεωργία η εκρόσωπος του……

Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΈΡΑΣΜΟΣ», γονείς των παιδιών και φίλοι του Κέντρου. 
Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με το θεατρικό που είχαν ετοιμάσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι με τίτλο : «Σαν Παλιό Σινεμά». Επίσης, παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις του Κέντρου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. τη χρονιά που περασε. 
Και το πιο σημαντικό, ανακοινώθηκε η στήριξη του ‘Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος’ προς το Κέντρο μας συμβάλλοντας στην κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων και στην αγορά δύο νέων λεωφορείων μεταφοράς εκπαιδευόμενων. 

Τα “ Παιδιά της Άνοιξης ” ευχαριστούν όλους εσάς τους φίλους του Κέντρου, που και αυτή τη χρονιά βοηθήσατε και στηρίξατε εθελοντικά το έργο του συμμετέχοντας στις δραστηριότητές του. 
Όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές, που με τη συμμετοχή τους συμβάλλουν στη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου. 
Δίχως τη βοήθειά τους, δε θα μπορούσε να συνεχιστεί η λειτουργία του. 
Τους Δ/ντές, εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων του Νομού μας που στήριξαν και στηρίζουν κάθε χρόνο τις δραστηριότητες του Κέντρου όπως: 
– την έκθεση και διάθεση Χριστουγεννιάτικων ειδών, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας των ΑμεΑ (3 Δεκέμβρη) 
– τη διάθεση Χριστουγεννιάτικων καρτών 
– τη διάθεση Πασχαλινών λαμπάδων 
– την ανθοκομική έκθεση τον Μάιο 

Όλους τους εθελοντές που στηρίζουν το έργο μας. 
Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, οι οποίοι με την φιλοξενία που μας παρέχουν, προβάλλουν το έργο και τις δράσεις του Κέντρου. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *