ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παραίτηση τελικά η λύση συνεργασίας Βέροιας-Χάβου

Παραίτηση τελικά η λύση συνεργασίας Βέροιας-Χάβου
xavos telos
Η είσοδος του προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Πανιώνιο, η διατάραξη της ηρεμίας και ο κλονισμός της εμπιστοσύνης της διοίκησης προς την προπονητική ομάδα ήταν οι αιτίες που έφεραν τον Μάκη Χάβο εκτός Βέροιας. Αυτό τόνισε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου ο πρώην τεχνικός της Βέροιας, υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν που…

έθεσε την παραίτηση του στον πρόεδρο της ομάδας διότι δεν δέχθηκε να κάνει πίσω στις αρχές του.
“Οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται με υπομονή. Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες. Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και ήρθαν έμπειροι παίκτες οι οποίοι με τους υπόλοιπους θα έκαναν ένα καλό μίγμα. Η άλλη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη και η δουλειά. Εμείς είχαμε όρεξη αλλά έχουμε αρχές και δεν κάνουμε πίσω από αυτές.
Μετά το ματς με τον Πανιώνιο έγιναν κάποια πράγματα και χθες έθεσα στον πρόεδρο την παραίτησή μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους παίκτες για την συνεργασία.
Θέλω να δουλεύω με ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δεν χτίζονται οι ομάδες από την μια μέρα στην άλλη. Τρεις μήνες χτίσαμε κάτι καλό” τόνισε ο κ. Χάβος και απέφυγε, παρά τις πιέσεις, να μπει σε λεπτομέρειες για το τι συνέβει μετά το ματς με τον Πανιώνιο. 
Ο κ. Χάβος δήλωσε ακόμη ότι η Βέροια ξεκίνησε με στόχο να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και ήταν έτοιμη στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Για το ματς με τον Πανιώνιο ο κ. Χάβος είπε ότι η Βέροια δεν έπαιξε καλά.
pliroforiodotis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *