ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αυτά είναι τα νοθευμένα λάδια που βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια – μην τα καταναλώσετε! (φώτο)

Αυτά είναι τα νοθευμένα λάδια που βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια – μην τα καταναλώσετε! (φώτο)

Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφερθήκαμε στην αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην πόλη της Αλεξάνδρειας. 

Όπως αναφέραμε, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ελαιόλαδου και ηλιελαίου. 

Μάλιστα ο Ε.Φ.Ε.Τ. προχώρησε στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τις συσκευασίες και καλεί όσους έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα λάδια, να μην τα καταναλώσουν. 

Διαβάστε:

Για την καταπολέμηση της νοθείας στα τρόφιμα οργανώθηκε στο νομό Ημαθίας ευρείας κλίμακας επιχείρηση υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τη συμμετοχή τόσο των αστυνομικών αρχών της Ημαθίας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης αυτής ήταν ο εντοπισμός διακινητών νοθευμένων ελαιολάδων καθώς και παράνομου εργαστηρίου παρασκευής και συσκευασίας νοθευμένων ελαιολάδων στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Ειδικότερα, στο εργαστήριο διαπιστώθηκε η ύπαρξη:

  • 310 λίτρων συσκευασμένων νοθευμένων ελαιολάδων, τεχνητώς χρωματισμένων
  • 820 λίτρων ηλιέλαιου μεγάλος αριθμός υλικών συσκευασίας ελαίων (κενά δοχεία και καπάκια) συσκευασίες με χρωστικές
  • σύριγγες
  • μεγάλος αριθμός αυτοκόλλητων ετικετών με διάφορες εμπορικές ονομασίες «εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων»

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά (επισυνάπτονται φωτογραφίες), να μην τα καταναλώσουν.

 

8 Comments

  • Γιατί δεν λένε ποιοι τ παρασκεύαζαν να ξέρει ο κόσμος;;;

  • Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥ……… ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΕΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

    • Είσαι εντελώς καμενος! Τους πιάσανε κρίνεις. Κάνουν αλκοτεστ πάλι κρίνεις. Δεν ξέρεις και εσύ τι θέλεις. Βασικά κοίτα να τα βρεις πρώτα με ον εαυτό σου!

  • ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΑΝ

  • ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.

  • Όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι άτομα από το μαχαλα και δίνουν σε όλη την Ελλάδα….Για αυτό και η αποθήκη στο βρυσακι…

  • ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΛΠ)ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΑΙΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΟΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΣ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΣ

  • τι να πουμε τωρα… δικαιοσυνη δεν υπαρχει σημερα τους πιασανε αυριο ξανα… και δεν ειναι μονο 300 400 λιτρα μιλαμε για τονους καθημερινα δηλητιριαζουν τον κοσμακι.. ειναι ενημερωμενοι μην αγχωνεστε οταν εχεις και ταιζεις κοσμο ετσι ειναι.. απτην μια πορτα μεσα απτην αλλη εξω ..τα πανε καλα οι συγκεκριμενοι με τις δημοσιες σχεσης ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *