ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καιρος: Γενική πρόγνωση Κυριακής

Καιρος: Γενική πρόγνωση Κυριακής
kairos31bΑστατο καιρό στα ηπειρωτικά και τη Δυτική Κρήτη με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και τοπικές νεφώσεις στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στη…

Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά η μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει του 29 με 30 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα βόρεια τμήματα ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις ,με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς .
Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό. 
Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κυρίως από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ασθενείς.
meteo 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *