ΥΓΕΙΑ posted by

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βρέθηκαν και άλλα κριτσίνια με περίεργη μυρωδιά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βρέθηκαν και άλλα κριτσίνια με περίεργη μυρωδιά!
tsatsakis1Μετά τα κριτσίνια της Elite (κλικ ΕΔΩ), ο ΕΦΕΤ έκανε ανάκληση και στα κριτσίνια της εταιρείας «Τσατσάκης Α.Ε.»
Διαβάστε το δελτίο τύπου που ακολουθεί και ΜΗ τα καταναλώσετε:
Ανάκληση κριτσινιών ηλιόσπορου «Τσατσάκης»
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, ύστερα από έλεγχο πουδιενήργησε στην επιχείρηση «Τσατσάκης Α.Ε.», Ηράκλειο Κρήτης, διαπίστωσε τη διακίνησηπροϊόντος “κριτσίνια ηλιόσπορου”, ελληνικής προέλευσης, το οποίο εμφάνισε δυσάρεστη οσμήκαι γεύση. Η ανωτέρω οργανοληπτική απόκλιση αποδόθηκε στην τάγγιση του ηλιόσπορου, το οποίο αποτελεί συστατικό του προϊόντος.Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Κριτσίνια Ηλιόσπορου Τσατσάκης», σεσυσκευασία των 360 g, με τα εξής στοιχεία :

i) Αριθμός παρτίδας 26042012 και ημ. λήξης 26/12/12
ii) Αριθμός παρτίδας 08052012 και ημ. λήξης 08/01/13
iii) Αριθμός παρτίδας 07062012 και ημ. λήξης 07/02/13Το εν λόγω προϊόν παρασκευάστηκε, συσκευάστηκε και διακινήθηκε στην εσωτερική αγορά απότην επιχείρηση «Τσατσάκης Α.Ε.», Ηράκλειο Κρήτης.Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των ανωτέρω παρτίδων τουσυγκεκριμένου προϊόντος, ενώ συνεχίζονται οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνισητου οποίου φαίνεται κάτωθι), προληπτικά να μην το καταναλώσουν.
meacolpa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *