ΤΟΠΙΚΑ posted by

Κινηματογραφικές ληστείες με καλάσνικοφ τα ξημερώματα στην Αλεξάνδρεια

Κινηματογραφικές ληστείες με καλάσνικοφ τα ξημερώματα στην Αλεξάνδρεια
kalasnikΔυστυχώς ακόμα δύο κινηματογραφικές ληστείες πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξάνδρεια. Δύο περιστατικά τα οποία όπως όλα δείχνουν συνδέονται μεταξύ τους και δεν αποκλείεται το ένα να έγινε με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή των αστυνομικών για να γίνει με άνεση η 2η ληστεία. 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα τα ξημερώματα και συγκεκριμένα 2 λεπτά μετά τις 04:00 χτύπησε ο συναγερμός στο σούπερ μάρκετ Μασούτη στην στροφή για τον Σχοινά. Η κάμερα του καταστήματος εντόπισε έναν άντρα που φορούσε κουκούλα και…

κρατούσε όπλο (πιθανόν καλάσνικοφ) περιμένοντας έξω από το κατάστημα. Εντός καταστήματος βρισκόταν δύο συνεργάτες του οι οποίοι ωστόσο δεν αφαίρεσαν κάτι σημαντικό μέσα από το σούπερ μάρκετ. Σε λιγότερο από 5 λεπτά οι άντρες του Τ.Α. Αλεξάνδρειας βρισκόταν στον τόπο της ληστείας χωρίς να έχουν προφτάσουν τους ληστές που πρόλαβαν να διαφύγουν. Είκοσι λεπτά αργότερα όπως όλα δείχνουν, οι ίδιοι τρεις ληστές, έσπασαν με λοστό την πόρτα του καταστήματος του ΕΛ.ΤΑ που βρίσκεται δίπλα στην δημοτική βιβλιοθήκη στην πλατεία Ελευθερίας. Από εκεί αφαίρεσαν τον υπολογιστή, τον καταγραφέα της κάμερας και το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό γύρω στα 500 ευρώ. 
Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών από το Τ.Α. Αλεξάνδρειας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *