ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νεοκαισάρεια – Αλεξάνδρεια 2-0 (πλήρες ρεπορτάζ)

Νεοκαισάρεια – Αλεξάνδρεια 2-0 (πλήρες ρεπορτάζ)

alexx2

Αποστολή Νεοκαισάρεια: Θωμάς Σαπουνόπουλος

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στην πρώτη στροφή του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, αγωνιζόμενη εκτός έδρας στη Νεοκαισάρεια. Το τελικό 2-0 κρίνεται δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, απέναντι σε μία Αλεξάνδρεια, η οποία προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Τόλη Τερζή, προσπάθησαν, κυρίως στο…

2ο ημίχρονο να αντιδράσουν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να έχουν αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια .

 

Στο 8’ ο Ευαγγελόπουλος με ατομική ενέργεια θα  κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λαζαρίδης θα βρει τον Παυλίδη, που θα σουτάρει λίγο έξω. Στο 18’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Κλιάνης θα βρει τον Κωτσιαρίδη που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 30’ ο Τζεβελέκης θα βρει τον Χαλβατζή που σουτάρει λίγο έξω. Στο 37’, μετά από σύγχυση, η μπάλα θα φτάσει στον Ευαγγελόπουλο που θα αστοχήσει.

 

Στο δεύτερο μέρος στο 50’, μετά από κόντρες, η μπάλα φτάνει στον Ευαγγελόπουλο που κάνει το σουτ με τον Κύρου να μπλοκάρει. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κύρου θα μπλοκάρει εκ νέου σε εκτέλεση φάουλ του Μπαγγέα. Στο 75’, ο Ευαγγελόπουλος θα βγάλει τη σέντρα, ο Μπαγγέας θα κάνει το σουτ χωρίς να βρίσκει εστία. Στο 80’ μεγάλη ευκαιρία για την Αλεξάνδρεια να ισοφαρίσει όταν ο Α. Παπαδόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Κ. Παπαδόπουλος του Ερ. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκατοστά έξω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Η γηπεδούχος ομάδα θα σφραγίσει τη νίκη της στο 87’ όταν ο Λαζαρίδης θα σεντράρει και ο Νάκας με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κύρου (2-0).

 

Άριστη η διαιτησία του Κορέστη από την Λάρισα όπως και των δύο βοηθών του Ζάχου – Γρηγοριάδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Παπανικολάου, Μπης, Γελαδάρης (72’ Καπασακαλίδης), Μπαγγέας, Μπαγλαρίδης Παυλίδης, Λαζαρίδης (89’ Θαμνόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης (80’ Νάκας), Μπεκιάρης, Κωτσιαρίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Καμπερίδης (46’ Νουσιόπουλος), Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ερ., Σίμος, Κεστελίδης, Αραπέλης (60’ Αλεξανδρής), Παπαδημητρίου (78’ Κ. Παπαδόπουλος του Χ.), Τζεβελέκης, Χαλβατζής, Α. Παπαδόπουλος. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *