ΤΟΠΙΚΑ posted by

Παρέλαση στην Αλεξάνδρεια (εικόνες – βίντεο)

Παρέλαση στην Αλεξάνδρεια (εικόνες – βίντεο)
parelasi28Με εναλλαγές αποφάσεων για το αν θα γίνει ή όχι η παρέλαση ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου του “ΟΧΙ” στην Αλεξάνδρεια. Ενώ στην αρχή αποφασίστηκε να παρελάσουν όλα τα σχολεία και οι σύλλογοι, 15 περίπου λεπτά πριν την έναρξη της παρέλασης η απόφαση άλλαξε για να παρελάσει μόνο ο στρατός (όπως σας είχαμε ενημερώσει στο σχετικό άρθρο).  Υπήρξε όμως ακόμα μία αλλαγή απόφασης η οποία ήταν και η τελική. Δηλαδή να παρελάσουν οι σημαίες των σχολείων και ο στρατός. Στην παρέλαση με δική τους πρωτοβουλία έλαβαν μέρος ο…

Σύλλογος Ντόπιων Αλεξάνδρειας και περιχώρων “Το Ρουμλούκι” και οι Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, που αγνόησαν την βροχή και το κρύο και τίμησαν με τον πιο λαμπρό τρόπο την σημερινή Επέτειο. 
Στην εξέδρα των επισήμων ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης παρακολούθησε την παρέλαση με τον Βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλου που ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου στις εκδηλώσεις της πόλης μας. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Όλγα Μοσχοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι διοικητές των σωμάτων ασφαλείας παρακολούθησαν την παρέλαση. Στη Νάουσα η παρέλαση δεν έγινε ενώ στην πόλη της Βέροιας παρέλασε μόνο ο στρατός. 
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο από την σημερινή παρέλαση στην Αλεξάνδρεια: 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *