ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Λευκάδια 0-2 (ρεπορτάζ – φώτο)

Αλεξάνδρεια – Λευκάδια 0-2 (ρεπορτάζ – φώτο)

DSCF4690Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα των Λευκαδίων που επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας της Α.Ε.Α. με 0-2. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ και στις τρεις αναμετρήσεις. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού τα Λευκάδια παρουσιάστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με την εικόνα της Αλεξάνδρειας, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν και να πιάσουν την απόδοση που είχαν στους προηγούμενους 2 αγώνες. Η Αλεξάνδρεια για ακόμα μία αγωνιστική φάνηκε ανέτοιμη για να ανταποκριθεί στις…

δύσκολες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά έδειξε κάποια στοιχεία τα οποία την κάνουν να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με διαρκή μονόλογο κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου δημιουργώντας την πρώτη καλή στιγμή στο 5’ όταν ο Συμπεθέρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Πασχώνης έπιασε το σουτ και η  μπάλα αφού κόντραρε σε σώματα αμυντικών, πέρασε σε κόρνερ. Στο 15’ ο Καλαϊτζίδης έκανε τη σέντρα και ο Πίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Μεγάλη στιγμή για τα Λευκάδια στο 33’ με τον Καλαϊτζίδη σε τετ α τετ να μην καταφέρνει να σκοράρει. Αυτό που δεν κατάφεραν στην προηγούμενη φάση οι φιλοξενούμενοι, θα το πετύχουν 7 λεπτά αργότερα όταν ο Μαργιορίδης με μακρινό σουτ από τα 25 μέτρα θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Καρασαββίδη (0-1).

Στο 2ο μέρος η Αλεξάνδρεια παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και σε κάποια διαστήματα ισορρόπησε τον αγώνα. Στο 54’ μετά όμορφη συνεργασία του Τζεβελέκη και Παπαδημητρίου, σουτ του δεύτερου θα περάσει λίγο έξω. Στο 56’ η κεφαλιά του Παπαστεργίου μετά από σέντρα του Συμπεθέρη θα περάσει εκατοστά έξω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη. Στο 60’ σουτ του Αλεξανδρή μετά από σέντρα του Νουσιόπουλου θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μαλέσιου. Στο 77’ μετά την μπαλιά του Συμπεθέρη ο Πέτγασλης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Αλεξάνδρειας και σε τετ α τετ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων σημειώνει το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Συμπεθέρη από αριστερά θα βρει τα δοκάρια της εστίας της Αλεξάνδρειας. Στην επόμενη φάση Πίτος ανατρέπει τον Τζεβελέκη στη μεγάλη περιοχή των Λευκαδίων, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να ζητάνε πέναλτι, φάση στην οποία ο διαιτητής Γκαραγκάνης θα δείξει να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας. Στο 82’ ο Νουσιόπουλος μετά από σκληρό μαρκάρισμα θα αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.

Εκτός από την φάση του πέναλτι, πολύ καλή η διαιτησία του Γκαραγκάνη από την Πιερία. Καλοί οι βοηθοί Θεοδώρου – Ατματζίδης. 

 

Γ. Τυριακίδης (Λευκάδια): Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για ένα ακόμα βήμα που κάνουμε στην πορεία του πρωταθλήματος. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερο, ντέρμπι της Ημαθίας. Ήμασταν ουσιαστικοί στα σημαντικά σημεία του παιχνιδιού. Ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί. Συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε ακόμα μία φορά στην προσπάθεια που κάνουμε. Χαιρόμαστε σήμερα και συνεχίζουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, άλλος θεσμός, αυτός του Κυπέλλου σε ένα δύσκολο ματς.

 

Τ. Τερζής (Αλεξάνδρεια): Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε την δυναμική της ομάδας των Λευκαδίων και τα δυνατά τους σημεία. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να προετοιμάστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Παλέψαμε το παιχνίδι και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Λευκαδίων και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της.

 

Γ. Αβραμίδης (ποδοσφαιριστής Αλεξάνδρειας): Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Παλέψαμε όλα τα παιδιά αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια.  

 

 

 

Ανταπόκριση: Μάκης Σαπουνόπουλος

 

Μη χάσετε αύριο στο Αλεξάνδρεια – Γιδάς τον σχολιασμό των εικόνων και τα παραλειπόμενα από το δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *