ΕΡΓΑΣΙΑ posted by

Προσλήψεις ΕΒΖ στις Κεντρικές Υπηρεσίες Θεσσαλονίκη

Προσλήψεις ΕΒΖ στις Κεντρικές Υπηρεσίες Θεσσαλονίκη
EVZΟι Κεντρικές Υπηρεσίες της ΕΒΖ ΑΕ ανακοινώνουν τις προσλήψεις , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Κεντρικών Υπηρεσιών της ΕΒΖ ΑΕ, που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη Νομού Θεσσαλονίκης. 
Τα τυπικά προσόντα των ανωτέρω ειδικοτήτων καθώς κα ολόκληρη η ανακοίνωση είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο.
Οι υποψήφιοι όλων των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από…

18 έως 65 ετών. 
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΒΖ Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Μητροπόλεως 34 ΤΚ 546 23 Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψη Προϊσταμένης κ. Παναγιώτας Στύλου (τηλ. επικοινωνίας: 2310-296449)
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στις Κεντρικές Υπηρεσίες της Εταιρείας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Δείτε τις ειδικότητες ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *