ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παραλειπόμενα από τον αγώνα Αλεξάνδρεια – Λευκάδια

Παραλειπόμενα από τον αγώνα Αλεξάνδρεια – Λευκάδια
DSCF4690Παρά το συνεχές κάλεσμα των παραγόντων της Αλεξάνδρειας, μικρός αριθμός των φιλάθλων βρέθηκε και πάλι την Κυριακή στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου της πόλης μας. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν κατάφερε να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως οι φίλαθλοι των Λευκαδίων ήταν περισσότεροι από αυτούς της Αλεξάνδρειας. 
***
Κόντρα στην παλιά του ομάδα, στην οποία ήταν προπονητής για 3 χρόνια, βρέθηκε την…

Κυριακή ο Τόλης Τερζής. Ερωτηθείς επί του θέματος από το Ράδιο Αλεξάνδρεια μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κόουτς είπε πως είναι προπονητής στην Αλεξάνδρεια, κοιτάζει μόνο την ομάδα του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα των Λευκαδίων για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 
***
Ο κόουτς της Αλεξάνδρειας ξεκινώντας τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο την Κυριακή σχολίασε το δημοσίευμά μας της προηγούμενης εβδομάδας. “Δεν έχω απαξιώσει ποτέ άνθρωπο και σίγουρα δεν το έκανα την προηγούμενη Κυριακή όπως γράφτηκε σε τοπικό site” ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής. Για εμάς το θέμα έκλεισε και δεν θα δώσουμε συνέχεια. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι όφειλε να περιμένει να κάνει δηλώσεις και όχι να αφήσει το τηλέφωνό του για να τον καλέσουν. 
***

Τιμητική πλακέτα απένεμε ο πρόεδρος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας Γιώργος Θεοχάρης πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον μεγάλο χορηγό της ομάδας “ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ”. Η πλακέτα απονεμήθηκε στους πατέρα και γιο, Νίκο και Σωτήρη Αλεξόπουλο. 
***
Η ήττα της Αλεξάνδρειας την Κυριακή από τα Λευκάδια ήταν η 3η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ και στις 3 αναμετρήσεις (2-0). Αντίθετα για τα Λευκάδια ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη. Έτσι οι δύο ομάδες έχουν αντίθετη τροχιά στη Δ΄Εθνική προς το παρόν αφού μεν τα Λευκάδια είναι στην κορυφή η δε Αλεξάνδρεια είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. 
***

Καθιερώθηκε από αυτήν την αγωνιστική να κάνουν δηλώσεις οι ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας. Στο τέλος κάθε αγώνα, ο προπονητής θα επιλέγει έναν ποδοσφαιριστή που θα μιλάει εκ μέρους των παιχτών. Την σειρά των δηλώσεων ξεκίνησε ο Γ. Αβραμίδης (διαβάστε τις δηλώσεις ΕΔΩ)
***

Παρουσία του διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Θέμη Σιδηρόπουλου και του υποδιοικητή Δημήτρη Σαμαρά διεξήχθη η αναμέτρηση με τα Λευκάδια την Κυριακή. 
***

Γιατρός του αγώνα την Κυριακή ο χειρούργος ουρολόγος Νίκος Μπρουσκέλης που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο μαζί με τον γιο του. 
***

Ακομπλεξάριστα περίμενε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης ο προπονητής των Λευκαδίων Γιώργος Τυριακίδης. Αν και είχε περάσει αρκετή ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης ο κόουτς δέχτηκε με χαρά να μιλήσει και να εκφράσει την άποψή του για την συνάντηση.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *