ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μπαγιάτικα Νέα!

Μπαγιάτικα Νέα!
nikostakis
Του Νίκου Τάκη
 
Στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, των blogs, των live μεταδόσεων των γεγονότων από τα i-pad, είδαμε και αυτό. Μηνιαία έντυπη ασπρόμαυρη εφημερίδα του Δήμου, με χρήματα των δημοτών για να διαβάσουμε “μπαγιάτικα νέα”. Πρώτο θέμα και εντελώς επίκαιρο ο εορτασμός του “ΟΧΙ”, εξίσου μπαγιάτικες και οι πίτες της 5ης σελίδας για την προ μηνός γιορτή πίτας. Το κάλεσμα για την αιμοδοσία έγινε 2 μέρες μετά την αιμοδοσία κ.τ.λ. Άκουσα πως το κονδύλιο για την εφημερίδα ανέρχεται σε 30.000 ευρώ. Με το αντίστοιχο ποσό αγοράζεις 20 καυστήρες pelet για τα σχολεία του Δήμου και μειώνεις το…

κόστος θέρμανσης για 20 σχολεία έως και 50%, εξασφαλίζοντας ζέστη για τους μαθητές όλο το χρόνο. Εκτός εάν είναι εξασφαλισμένα τα καύσιμα για τα σχολεία. Εφόσον είναι εξασφαλισμένα θα μπορούσατε με το ποσό αυτό να εξυπηρετήσετε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου 30 παιδιά περισσότερα. Εκτός εάν δεν υπάρχουν παιδιά που δεν εξυπηρετούνται γιατί καλύφθηκαν οι ανάγκες. Σ’αυτή την περίπτωση με 30.000 ευρώ θα μπορούσατε ΝΑ ενισχύσετε τους αθλητικούς συλλόγους μια που οι ομοσπονδίες και το κράτος σταμάτησαν κάθε επιχορήγηση, εκτός εάν οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι είναι οικονομικά ικανοποιημένοι και λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα μπορούσατε με 30.000 ευρώ να σώσετε την ομάδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας δίνοντας απλά το ποσό που πέρσι υποσχεθήκατε! Αλλά και η Α.Ε. Αλεξάνδρειας μπορεί να σωθεί και χωρίς την συνδρομή σας, τουλάχιστον δώστε τα λεφτά αυτά κάπου να πιάσουν τόπο!
Όσον αφορά την ενημέρωση υπάρχει επίσημο site του Δήμου που έχει να ενημερωθεί κάτι μήνες ίσως και χρόνο! θα μπορούσαν οι συντάκτες της εφημερίδας του Δήμου να γράφουν τα νέα “φρέσκα”. Μέσα ενημέρωσης υπάρχουν και μαθαίνονται και τα καλά και κακά νέα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *