ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Εικόνες και βίντεο από Μακροχώρι – Αλεξάνδρεια 1-0

Εικόνες και βίντεο από Μακροχώρι – Αλεξάνδρεια 1-0
DSCF5300Την 5η της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας την Κυριακή στο Μακροχώρι. Το τελικό 1-0 ήρθε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μία ομάδα που είναι απο τα φαβορί για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Οι πράσινοι παρόλα αυτά έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία – και όχι άδικα – αφού θεωρούν πως το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ των γηπεδούχων είναι παρόμοια φάση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον…

Σίμο στα τελευταία λεπτά της συνάντησης όπου δεν καταλογίστηκε η παράβαση. Στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Τόλης Τερζής δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την διαιτησία και είναι κάτι το οποίο αφήνει στην διοίκηση για να φροντίσει. 
Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση της Κυριακής καθώς και βίντεο από την συνέντευξη τύπου προπονητών και ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Επίσης τι δήλωσαν στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς και τον Μάκη Σαπουνόπουλο ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Γιώργος Θεοχάρης, ο αρχηγός της ομάδας Καρασαββίδης και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Αλεξανδρής. 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *