ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Απ. Εμμανουηλίδης: “Είμαστε εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”

Απ. Εμμανουηλίδης: “Είμαστε εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”
emmanoulΤις θέσεις του συνδυασμού του για τις εκλογές της ΕΠΣ Ημαθίας παρουσίασε σε Συνέντευξη τύπου χτες το βράδυ στη Βέροια ο Απόστολος Εμμανουηλίδης. Ξεκινώντας ο κ. Εμμανουηλίδης αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να ηγηθεί του συνδυασμού ύστερα από δύο συναντήσεις στην Ημαθία με παρέα φίλων που αγαπάνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έπειτα από ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένοι από την…

διοίκηση Καραμελίδη και την αρνητική απάντηση, πήρε το θάρρος και την απόφαση να ηγηθεί του ψηφοδελτίου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ». Σχολιάζονται την νυν διοίκηση του Γιώργου Καραμελίδη με τον οποίον όπως ξεκαθάρισε είναι φίλοι, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης εκτός των άλλων ανέφερε πως «Είμαστε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς φαινομένου στην Ημαθία, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ αναφέρει τα επιτεύγματα του. Ποια είναι; Ότι είναι πρόεδρος της ΚΕΔ;  Χωρίς ουσιαστική συνεργασία όχι μόνο με τα σωματεία, αλλά και με τους ίδιους τους συμβούλους του γαντζωμένος σε μία καρέκλα. Μία ομάδα ανθρώπων ξεκινάμε με όραμα και κυρίως με διάθεση να αναβαθμίσουμε τον χώρο και να ξεφύγουμε από την μιζέρια. Τελειώνει η εποχή της μονοκρατίας. Θα μας έχουν απέναντι για να τους μάθουμε τι σημαίνει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αποφασίσαμε πως τελειώνει η εποχή του χαϊδέματος. Όλοι είμαστε αποφασισμένοι για να πετύχουμε και να συνεργαστούμε και να συγκρουστούμε και να προστατεύσουμε τα σωματεία μας. Και μετά τις εκλογές θα είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές στο ποδόσφαιρο». 

 
Αναλύοντας τις θέσεις του ψηφοδελτίου του δεσμεύτηκε πως: 
 
1) Επιχορήγηση, θα πάρουν όλα τα σωματεία χωρίς καμία εξαίρεση μέσα από την Διαύγεια. Όπως είναι οι κρατικές επιχορηγήσεις. Στις 15 του Γενάρη όλα τα σωματεία θα πάρουν: 5.000 ευρώ τα σωματεία της Δ’ Εθνικής. 3.000 τα σωματεία της Α1. 2.000 ευρώ τα σωματεία της Α2. Από 1.000 έως 1.5000 ευρώ τα σωματεία της Β΄κατηγορίας. Σε ερώτηση που του έγινε για το που προτίθεται να βρει τα χρήματα, ανέφερε πως ο κύριος Καλαϊτζίδης Κώστας που βρισκόταν στην αίθουσα είναι χορηγός της προσπάθειας και της κίνησης Εμμανουηλίδη και θα συμβάλλει με το ποσό των 50.000 χιλιάδων ευρώ και τα υπόλοιπα θα τα καταβάλλει ο ίδιος με τους συνεργάτες του. 
 
2) Θα καθιερωθεί νομική υπηρεσία για όλα τα σωματεία. Τη νομική υπηρεσία θα την ηγείται ο κύριος Γουναράς που είναι νομικός που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό. 
 
3) Υποχρεωτικά θα υπάρχει γιατρός αγώνων σε κάθε παιχνίδι και αν δεν υπάρχει γιατρός μπορεί να υπάρχει παρουσία νοσοκόμου ή να δημιουργηθεί ομάδα πρώτων βοηθειών για όλα τα παιχνίδια και του Σαββάτου και της Κυριακής. 
 
4) Φυσιοθεραπευτική υποστήριξη όλων των ποδοσφαιριστών με κέντρα φυσιοθεραπείας για όλους τους ποδοσφαιριστές. Τα κέντρα θα πληρώνονται από την Ένωση. 
 
5) Ασφαλιστική κάλυψη όλων των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού. Η υγεία είναι πάνω από όλα. 
 
6) Αναβάθμιση των πρωταθλημάτων, πλέι οφ, παιδικά προπαιδικά, τζούνιορ κλπ. 
 
7) Καθιέρωση της ημέρας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σε όλες τις Ενώσεις υπάρχει, αυτό προτίθενται να κάνουν και στην ΕΠΣ Ημαθίας. Η πρώτη ημερίδα θα γίνει άμεσα με προσκεκλημένους, ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου. 
 
8) Λειτουργία ιστοσελίδας. 
 
9) Διαιτησία: Θα γίνεται κλήρωση των διαιτητών και όχι ορισμός, παρουσία παραγόντων και δημοσιογράφων που θα ανακοινώνονται από την Παρασκευή. Θα γίνει ειδική ημερίδα για την διαιτησία για να μάθουν τα σωματεία όταν χάνουν να είναι σωστοί και σε αντίθετη περίπτωση πάλι σωστοί. 
 
10)Θα αντιμετωπιστούν όλα τα σωματεία χωρίς διαχωρισμούς. 
 
11)Συνεχής ενημέρωση των ΜΜΕ πάνω από όλα για τις αποφάσεις των επιτροπών και για όλα. 
 
12)Ταμείο αρωγής από το πρώτο Σαββατοκύριακο. 
 
13)Θα στηριχθεί η ανεξάρτητη διαιτησία. Καμία συμμετοχή ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ στα θέματα του αρχιδιαιτητή. 
 
14)Εκγύμναση των διαιτητών από γυμναστή που θα προσλάβει η Ένωση και θα ασχολείται αποκλειστικά με τους διαιτητές. 
 
Κλείνοντας ο Απόστολος Εμμανουηλίδης χαρακτήρισε τον εαυτό του και τους συνεργάτες του εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. «Συλλογικά θα προχωρήσουμε. Δυνατός φαίνεται ο Καραμελίδης με σφραγίδες που έχει στο συρτάρι ελέγχοντας πολλά σωματεία. Δεν έχω καμία προσωπική διαφορά με τον ίδιο. Τον είχα δάσκαλο. Ήρθε η ώρα ο μαθητής να ξεπεράσει τον δάσκαλο. Πολιτευτές, βουλευτές και μεγαλομέτοχοι μεγάλων ομάδων να μείνουν μακριά από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν το αγάπησαν ποτέ.»
Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *