ΖΩΔΙΑ posted by

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2013!

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2013!
zwdia 10Πώς θα εξελιχθεί η νέα χρονιά για τα αισθηματικά των ζωδίων. 
ΚΡΙΟΣ 
Το 2013 για να αποκαταστήσει τα σπασμένα του περασμένου χρόνου, αλλά και για να σου δώσει την ευκαιρία να επαναφέρεις τον ερωτισμό, το φλερτ, αλλά και την ερωτική σταθερότητα στη ζωή σου!
 
Tip για δεσμευμένους: Αν η σχέση σου διατηρήθηκε κατά την δύσκολη περίοδο του 2012, αρκεί να σου πω, πως αξίζει τώρα να σκεφτείς πιο σοβαρά την πορεία της….

και φυσικά σημαίνει ότι στηρίζεται σε γερές βάσει και, αυτό θα φανεί και κατά την διάρκεια του 2013.
 
Tip για ελεύθερους: Το πρώτο εξάμηνο του 2012, δικτυώσου, φλέρταρε, κάνει τις γνωριμίες σου, άλλωστε θα σου δοθούν και οι νέες ευκαιρίες. Το β’ εξάμηνο της χρονιάς πόνταρε σε κάτι σταθερό για τα ερωτικά σου!
 
Τύχη στον έρωτα
23/3 – 15/4: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνει η ερωτική σου ζωή ακόμα πιο όμορφη.
 
28/6 – 22/7: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σου επιφυλλάσσει φλογερές ερωτικές στιγμές αυτή την περίοδο.
 
17/8 – 11/9: Αυτή την περίοδο θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου ή με ένα άτομο, το οποίο θα μπορεί να σου προσφέρει την ερωτική αρμονία που επιζητάς. Η Αφροδίτη από το Ζυγό αποκαθιστά τις εντάσεις της ερωτικής ζωής!
 
29/8-15/10: Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, πυρπολεί με ερωτικό πόθο τη ζωή σου και ανεβάζει την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη
 
10/4/2013: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ωθεί για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή ακόμα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή με το σύντροφό σου.
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Την μεγαλύτερη δοκιμασία στα αισθηματικά σου θα την περάσεις τον Οκτώβριο του 2013, αφού εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα στις 18/10, πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα, το κλίμα την αισθηματικής ζωής θα είναι ανατρεπτικό, γεμάτο αλλαγές, ενώ δεν θα λείψουν και οι απογοητεύσεις.
Παράλληλα σου συνιστώ να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου από 22-31 Μαρτίου, γιατί εκείνη τη χρονική στιγμή, θα βρίσκεσαι υπό την επήρεια της Πανσελήνου στον άξονά σου (Κριός – Ζυγός).
 
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Το 2013, είναι ένα έτος καθοριστικό για την εξέλιξη των σχέσεών σου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα λείψουν οι χαρές, αλλά και οι στιγμές ερωτικής απόλαυσης. . Έχει φτάσει η στιγμή να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου
 
Tip για δεσμευμένους: Μπορεί η σχέση σου να περάσει κρίση, ή να αναγκαστείς και εσύ από την πλευρά σου να αποχαιρετήσεις τις ανέμελες και ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές, όμως να θυμάσαι πως η σχέση που στηρίζεται σε γερά θεμέλια και δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες σε μία σχέση σου, τότε δεν νομίζεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις ένα κεφάλαιο, για να ξεκινήσεις ένα καινούριο;
 
Tip για ελεύθερους: Οι σχέσεις έχουν γίνει πλέον μία πολύ δύσκολη υπόθεση … το ξέρεις καλά αυτό μάλιστα! Το 2013, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις και να κάνεις υπομονή, για να δεις πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου με έναν άνθρωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σου! Να θυμάσαι πως κάποιες φορές είναι καλύτερα μία σχέση να εξελίσσεται αργά και σταθερά …
 
Τύχη στον έρωτα
16/4-10/5: Παρόλο που αυτή την περίοδο θα βρίσκεσαι υπό την επήρεια της Έκλειψης, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε βοηθά να ισορροπήσεις το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή. Απόλαυσε μία νέα γνωριμία, χωρίς να επενδύεις ακόμα σε κάτι πιο μόνιμο.
 
23/7-16/8: Μία ιδιαίτερα θετική περίοδος για τις ερωτικές σου υποθέσεις ξεκινά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθά να περάσεις ξεκούραστες, ανάλαφρες, και πολύ ερωτικές καλοκαιρινές διακοπές.
 
5/9/2013: Μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, σημάνει την έναρξη μίας νέας ερωτικής ιστορίας που θα σου αρέσει πολύ! Αν ήδη είσαι σε σχέση, τότε αυτή την περίοδο μπορούμε να μιλήσουμε για μία ευχάριστη εξέλιξη για σένα και το ταίρι σου! 
 
12/9 – 7/10: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σου χαρίσει όμορφες ερωτικές στιγμές.
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές του 2013, είναι οι περίοδοι των εκλείψεων που σε επηρεάζουν άμεσα. Θα πρέπει να προσέξεις στις ημερομηνίες που αναφέρονται, 15 μέρες πριν και 15 ημέρες μετά.
 
Συγκεκριμένα:
25 Απριλίου 2013 – Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό. Μεγαλύτερη προσοχή στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να δείξεις εσύ, που έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου σου.
 
10 Μαΐου 2013 – Η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τη σχέση σου – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου! 
 
3 Νοεμβρίου 2013 – Ερωτικές ανατροπές έρχονται για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του β’ δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, θα δοκιμάσει σημαντικά την σταθερότητα μίας σχέσης σου! 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Το 2013 ,έρχεται για να σε ανανεώσει και για να σου χαρίσει τις όμορφες στιγμές που σου στέρησε το περασμένο έτος. Σύμμαχός σου στο πρώτο εξάμηνο του 2013, θα είναι ο Δίας, που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 Ιουνίου του νέου έτους.
 
Tip για δεσμευμένους: Έφτασε η στιγμή να επενδύσεις συναισθηματικά στο ταίρι σου, να αφήσεις πίσω σου τις κακές στιγμές του παρελθόντος και να κάνεις νέα όνειρα, στο πλάι του ανθρώπου που σε βρίσκει και αυτή η χρονιά μαζί. 
 
Tip για ελεύθερους: Με τον Δία στο ζώδιό σου στο α’ εξάμηνο της χρονιάς, αλλά και με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου… το δύσκολο θα είναι τι να επιλέξεις.
 
Τύχη στον έρωτα
Η χρονιά ξεκινά ευχάριστα αλλά και πολύ ερωτικά, αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι και τις 9/1 και θα κάνει ιδιαίτερα θερμό το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής. 
 
3-26/2: Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, πραγματοποιώντας μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τρίγωνο με τον Δία από το δικό σου ζώδιο και εξάγωνο με τον Ουρανό, έχω να σου πω το εξής: Έρχεται στη ζωή σου ένας έρωτας από μακριά, κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου ή αν είσαι χωρίς ταίρι, τότε θα προκύψει μία γνωριμία σε μία μετακίνησή σου! 
 
11/5- 4/6: Παρόλο που αυτή την περίοδο θα βρίσκεσαι υπό την επήρεια της Σεληνιακής Έκλειψης στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 25/5, έχω να σου πω ότι θα περάσεις καλά. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται αυτή την περίοδο στο ζώδιό σου και θα δεις κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό! Το αποτέλεσμα είναι ότι εσύ εκείνη την περίοδο, θα νιώσεις ανακούφιση όσον αφορά τα ζητήματα καρδιάς! 
 
8/6/2013: Ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή, θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου … σε ευνοεί! 
 
17/8 – 11/9:Αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί το κατάλληλο ερωτικό κλίμα για να περάσεις υπέροχα. 
 
8/10-16/11: Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, ο τομέας των σχέσεων ανανεώνεται και εσύ πλέον αναζητάς, αλλά και βρίσκεσαι στην ζεστή αγκαλιά που σε κάνει να τα ξεχνάς όλα! 
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Αυτή τη χρονιά, δεν δέχεσαι ισχυρές πιέσεις και προκλήσεις στα αισθηματικά σου, ωστόσο υπάρχουν δύο περίοδοι του έτους, που πρέπει να λειτουργήσεις αρκετά μαζεμένα και συγκροτημένα, για να αποφύγεις τις κακοτοπιές! Δείξε λοιπόν προσοχή, 15 μέρες πριν και 15 μέρες μετά από τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω:
 
25 Μαϊου: Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, φέρνει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική σου διάθεση και αρχίζεις πλέον να νιώθεις ότι κάποια αισθήματά σου έχουν αλλάξει. Μπορεί και εσύ από την πλευρά σου να αναθεωρήσεις έναν άνθρωπο ή μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις…
 
18 Οκτωβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού σε κάνει να κινείσαι, να επικοινωνείς και να αποφασίζεις με επιπολαιότητα και παρορμητισμό. Πιθανότατα αυτή την περίοδο θα προκύψουν καβγαδάκια, έστω και αν έχεις ως αβαντάζ τις ημέρες αυτές, την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, που «καλύπτει» τον τομέα των ερωτικών σου! 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Έφτασε επιτέλους η χρονιά που θα πάρεις ανάσα, από τα συνεχόμενα «χτυπήματα» που δέχτηκες τα περασμένα έτη, στον τομέα των αισθηματικών σου. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, που ο Δίας εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην αισθηματική σου ζωή. 
 
Tip για δεσμευμένους: Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα μπορείς να θέσεις σε πιο σοβαρή πορεία την σχέση σου. Ο Δίας από το ζώδιό σου, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει! 
 
Tip για ελεύθερους: Ένας νέος έρωτας, θα δώσει άλλο νόημα στην αισθηματική σου ζωή, ενώ παράλληλα θα σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να πιστεύεις ότι τελικά υπάρχει η αληθινή αγάπη.
 
Τύχη στον έρωτα
10/1-2/2: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργεί ένα πιο σταθερό και σοβαρό κλίμα στον τομέα των σχέσεών σου! Είναι η στιγμή που μπορείς να βάλεις βάσεις σε μία σχέση σου! 
 
5/6-27/6: Η Αφροδίτη βρίσκεται αυτή την περίοδο στο ζώδιό σου και σε γλυκαίνει, σε ομορφαίνει και σου εξωτερικεύει την αισθηματική, τρυφερή και ρομαντική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Προετοιμάζει το έδαφος … για να κάνει ο Δίας την είσοδό του στο ζώδιό σου… όπου εκεί έρχονται τα καλύτερα. 
 
14-20/7: Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ο Δίας από το ζώδιό σου πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Είναι μία καλή περίοδος για έναν γάμο, για την απόκτηση απόγονου ή για την δημιουργία μίας σταθερής σχέσης!
 
12/9 – 7/10: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σου πάει πολύ, φέρνει πάντα ερωτικές εξελίξεις στη ζωή σου και αυτή τη φορά με το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Δία από το ζώδιό σου, το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα και το Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έρχονται αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή, που σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ! 
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Το 2013 πρέπει να δείξεις προσοχή την περίοδο των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Σαφώς, εκείνες τις περιόδους έχεις όλα τα εφόδια για να βγεις κερδισμένος (η), ωστόσο θα πιεστείς ψυχολογικά και μπορεί να νιώσεις ότι το στάδιο που διανύεις στα αισθηματικά σου είναι μεταβατικό.
 
Συγκεκριμένα δείξε προσοχή 15 μέρες πριν και 15 μέρες μετά από τις εξής ημερομηνίες
 
25 Απριλίου : Η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό επηρεάζει έντονα εσένα που γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο. Κάτι φαίνεται να αλλάζει και έστω και αν πιέζεσαι, να ξέρεις ότι είναι για καλό σου …
 
10 Μαΐου: Η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του β’ δεκαημέρου. Να θυμάσαι αυτή την περίοδο πως μπορεί με την στάση σου να ξαφνιάσεις, να πληγώσεις ή να ξαφνιάσεις δυσάρεστα την σχέση που θα διατηρείς εκείνη την περίοδο. 
 
3 Νοεμβρίου: Η τελευταία έκλειψη του 2013, από το ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζει εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαήμερου. Είναι η εποχή που η αισθηματική σου ζωή αλλάζει άρδην και θα χρειαστείς το χρόνο σου, για να προσαρμοστείς με τα νέα δεδομένα! 
 
Δείξε προσοχή στην πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 23 Ιουνίου 2013, στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, γιατί σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση! 
 
 
ΛΕΩΝ 
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, σε όλη την διάρκεια του 2013, θα φέρει στη ζωή σου νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα υπάρξουν επιλογές, ευκαιρίες και φλερτ, τα οποία όμως θα δοκιμαστούν αρκετά μέχρι να σταθεροποιηθούν.
 
Tip για δεσμευμένους: Οι σχέσεις και τα σταθερά συναισθήματα στα δύσκολα φαίνονται και αυτή η χρονιά θα σου δώσει τις απαντήσεις που θέλεις. Είναι η στιγμή που θα αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών σου! 
 
Tip για ελεύθερους: Μπορεί το κλίμα να μην είναι κατάλληλο για να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή ή για να βρεις τον άνθρωπο που θα «αράξεις» στο πλάι του. Αυτή τη χρονιά όμως, προετοιμάζεις το έδαφος και κάνεις ξεκαθαρίσματα στις επιλογές και στα θέλω σου! 
 
Τύχη στον έρωτα
Το 2013, ξεκινά αρκετά θετικά για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, αφού μέχρι τις 9/1 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, στον τομέα του έρωτα για το δικό σου ζώδιο! Είναι η στιγμή που μπορείς να δεχτείς χαρές στην αισθηματική σου ζωή!
 
3/2- 26/2: Ο παγερός Φλεβάρης, θα είναι ιδιαίτερα καυτός για το δικό σου ζώδιο. Η Αφροδίτη θα φλερτάρει με τον Ήλιο σου από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου και ο τομέας των σχέσεων, έρχεται σε πρώτο πλάνο, με πολύ θετικές εξελίξεις.
 
10 Φεβρουαρίου 2013: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Είναι η περίοδος που μπορείς να κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία ή μπορείς να βάλεις νέες βάσεις σε μία σχέση σου! 
 
25/5/2013: Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, σε ευνοεί! Σε όλη την διάρκεια του Μαΐου, θα υπάρξουν αναπάντεχες, ερωτικές εξελίξεις, που θα σε ξαφνιάσουν αλλά και θα σε επιβεβαιώσουν! 
 
28/6 – 22/7: Το καλοκαιράκι, ξεκινά πολύ όμορφα για τα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να είναι στο δικό σου ζώδιο και να σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη (από τους Διδύμους) και με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Έρωτας, φλερτ, ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις θα σε ανταμείψουν στο έπακρο! 
 
7/8/2013: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου επιφυλάσσει όμορφες ερωτικές εκπλήξεις – εξελίξεις! 
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Οι περίοδοι που θα δοκιμαστείς στα αισθηματικά σου και θα αναγκαστείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, είναι κυρίως τα διαστήματα που πραγματοποιούνται οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Δείξε προσοχή 15 μέρες πριν και 15 μέρες μετά από τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω:
 
25 Απριλίου, έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό : Η σταθερότητα μίας σχέσης σου για εσένα που έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου σου, δοκιμάζεται. Μήπως τελικά δεν υπάρχουν οι σταθερές βάσεις που εσύ πίστευες;… Εκείνη την περίοδο θα πάρεις τις απαντήσεις σου! 
 
10 Μαϊου, έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Έρχονται αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες μπορεί να μην έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή, όμως όλη αυτή η ένταση που βιώνεις, θα επηρεάσει και τις αισθηματικές σου υποθέσεις.
 
3 Νοεμβρίου, έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό: Οποιαδήποτε σχέση δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στη ζωή σου, θα τερματιστεί. Το ευχάριστο όμως είναι ότι μία σχέση που μπορεί εσύ να πίστευες ότι δεν θα προχωρήσει, να βγει αλώβητη από αυτή την έκλειψη και στη συνέχεια θα πάρει μία πιο σοβαρή μορφή! 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Περιττό να σου πω ότι το 2013, είναι η χρονιά σου… είναι το έτος που ο έρωτας σου χτυπά και πάλι την πόρτα και αυτή τη φορά καταφέρνει να σου πάρει εντελώς τα μυαλά!… το 2013, θα ζήσεις τον μεγάλο έρωτα που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις που είχες μέχρι τώρα.
 
Tip για δεσμευμένους: Αν η σχέση σου έχει βαλτώσει, πρόσεξε, γιατί αυτή τη χρονιά μπορεί να «ξεμυαλιστείς» με έναν νέο άνθρωπο που θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου! Αν όμως η σχέση σου κινείται σε ομαλό ρυθμό, τότε δεν έχω παρά να σου ευχηθώ «Καλά Στέφανα»! 
 
Tip για ελεύθερους: Ντύσου, στολίσου και ετοιμάσου για τον μεγάλο έρωτα … Σου εγγυώμαι πως το 2013 θα τον ζήσεις! 
 
Τύχη στον έρωτα
10/1 – 2/2: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω ανανεώνει την ερωτική σου ζωή και σε στηρίζει για να φτιάξει το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής!
 
23/7 -16/8: Αυτή η χρονική περίοδος είναι άκρως θετική για να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Αν είσαι σε μία σχέση, θα υπάρξουν πολύ όμορφες εξελίξεις με τον ταίρι σου, ενώ αν δεν έχεις σύντροφο θα επιστρέψεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές διπλός (ή)! Η Αφροδίτη αυτή την περίοδο θα είναι στο ζώδιο σου ! 
 
7/11 – 31/12: Το φινάλε του 2013, θα είναι ερωτικό, αλλά και σταθεροποιητικό για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω και μέχρι το τέλος του 2013 που θα είναι σε ορθή φορά, θα σε ευεργετήσει!
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Κατά την διάρκεια του 2013, θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση στις παρακάτω πανσελήνους και συγκεκριμένα 5 μέρες πριν και πέντε μέρες μετά από τις ημερομηνίες που αναφέρονται:
 
25 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύ φέρνει προσωρινές ερωτικές απογοητεύσεις!
 
19 Σεπτεμβρίου: Μήπως τελικά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός; Η πανσέληνος στους Ιχθείς σε κάνει να μην βλέπεις πολύ καθαρά τις ερωτικές σου υποθέσεις.
 
17 Δεκεμβρίου: Θέλεις ή δεν θέλεις; Θα προχωρήσεις ή θα σταματήσεις; Τώρα θα δώσεις όλες τις απαντήσεις!
 
 
ΖΥΓΟΣ 
Το 2013 έρχεται για να ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή και για να σε κάνει να δεις ότι τελικά το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Τα μαθήματα που σου έδωσε ο Κρόνος τα δύο περασμένα έτη, αυτή τη χρονιά θα πιάσουν τόπο…
 
Tip για δεσμευμένους: Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για τη σχέση σου! Το α’ εξάμηνο της χρονιάς δεν σου αποκλείω να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα, που θα δέσει περισσότερο τη σχέση σου! 
 
Tip για ελεύθερους: Λες αντίο στο παρελθόν, στα λάθη και στα αδιέξοδα πάθη. Υποδέχεσαι τη νέα χρονιά, με νέες απόψεις, νέα σχέδια και νέους ανθρώπους, που θα εισβάλουν στη ζωή σου για να σου δώσουν αυτό που πραγματικά αξίζεις! 
 
Τύχη στον έρωτα
3-26 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή. Νέοι και παλαιοί έρωτες δημιουργούν ένα πολύ όμορφο, μεθυστικό ερωτικό κοκτέιλ στη ζωή σου! 
 
10 Φεβρουαρίου: Ήρθε η ώρα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή, το οποίο θα έχει σασπένς και όμορφες εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σου φέρνει ερωτική ανανέωση! 
 
23/3 – 15/4: Με την Αφροδίτη στον Κριό, να περιμένεις ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και πολύ όμορφες ξαφνικές εξελίξεις για τη αισθηματική σου σχέση!
 
17/8 – 11/9: Ετοίμασε βαλίτσα και κάνε επιδρομές στα νησιά! Η Αφροδίτη αυτή την περίοδο θα είναι στο ζώδιό σου και τα φλερτ που θα προκύψουν θα είναι αρκετά ! Αν είσαι σε μία σχέση, τότε η συντροφικότητα, η αρμονία και η ισορροπία, θα σου δώσουν την αισθηματική πληρότητα που αναζητάς. 
 
5 Οκτωβρίου: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ένα όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Η μοναδική Έκλειψη που σε επηρεάζει σημαντικά, είναι η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού. Δώσε προσοχή στις ξαφνικές εντάσεις και στις ανατροπές που θα γίνουν σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα. Μπορεί εντέλει να σου βγουν σε καλό, όμως σε προετοιμάζω ότι εκείνη την περίοδο θα ξαφνιαστείς!
 
Διατήρησε την ψυχραιμία σου με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν 22-31 Μαρτίου, γιατί η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σου φέρει αναστάτωση!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Το 2013, είναι η χρονιά που θα γίνουν ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές, αλλά το πάθος και οι ερωτικές εξελίξεις θα κάνουν τους μήνες της νέας χρονιάς, συναρπαστικούς, για την αισθηματική σου ζωή!
 
Tip για δεσμευμένους: Ήρθε η ώρα να δεις ακόμα πιο σοβαρά τη σχέση σου, να πάρεις πρωτοβουλίες, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να φροντίσεις για το καλύτερο! Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρο που θέλεις να ζήσεις! 
 
Tip για ελεύθερους: Αναζητάς την δέσμευση, τον έρωτα με αποκλειστικότητα και θα τον έχεις …. Μην ζοριστείς όμως, αν χρειαστεί να κάνεις τις θυσίες σου!
 
Τύχη στον έρωτα
3-13/2: Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων κάνει για σένα αυτή την περίοδο τον έρωτα, μία πολύ τρυφερή, ρομαντική υπόθεση. Η ερωτική λίμπιντο και φαντασία, εκτοξεύει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη! 
 
27/2-22/3: Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί ένα τρυφερό, ρομαντικό κλίμα στη σχέση σου, ή σε φέρνει κοντά σε έναν έρωτα που σε ταξιδεύει (κυριολεκτικά ή και μεταφορικά)! 
 
12/9 – 7/10: Το ερωτικό σου ταμπεραμέντο θα σε κάνει για μία ακόμα φορά να ξεσαλώσεις στα αισθηματικά σου. Ένας νέος έρωτας θα ξεμυαλίσει – τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο και εσένα που η περίοδος αυτή σε βρίσκει μόνο! 
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Οι εκλείψεις του 2013 σε επηρεάζουν σημαντικά και πρέπει να αναμένεις ξεκαθαρίσματα και εξελίξεις, που θα σε ζορίσουν στα αισθηματικά σου.
 
Παρακάτω αναφέρονται οι ημερομηνίες των εκλείψεων, δείξε προσοχή 15 μέρες πριν και 15 μέρες μετά ….
 
25 Απριλίου 2013 – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου . Αλλιώς θα θελες να εξελίσσεται η αισθηματική σου ζωή και εντέλει τα πράγματα, σου έρχονται διαφορετικά.
 
10 Μαΐου 2013 – Η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο. Περίοδος αποφάσεων για την εξέλιξη μίας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου! 
 
3 Νοεμβρίου 2013 – Με την Έκλειψη Ηλίου στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου σου , κάνεις την επανάστασή σου στα αισθηματικά σου , χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες. 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Το 2013 ξεκινά με αισιοδοξία, ερωτισμό και με την ελπίδα ότι στα αισθηματικά σου πλέον, όλα θα πάνε καλά! Πράγματι φίλε μου Τοξότη, αυτή τη χρονιά θα φύγουν τα μαύρα σύννεφα από την αισθηματική σου ζωή…
 
Tip για δεσμευμένους: Το 2013, μπορείς να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο του περασμένου έτους! Η αισθηματική σου ζωή, μπορεί να σου δώσει στιγμές χαράς και ικανοποίησης! 
 
Tip για ελεύθερους: Αυτό το έτος θα βρεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα … ένας έρωτας θα σου πάρει για τα καλά το μυαλό!
 
Τύχη στον έρωτα
Το 2013, κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 9/1! Φλέρταρε, επιβεβαιώσου, κάνε τις γνωριμίες σου και ανανέωσε τη σχέση σου … τώρα μπορείς!
 
23/3-15/4: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, φέρνει στο δρόμο σου πολλές ερωτικές κατακτήσεις! Η σύνοδός της με τον Ουρανό, θα φέρει αυτό τον κεραυνοβόλο έρωτα που προσμένεις!
 
8/10-6/11:Γοητεία, ερωτισμός, ευχάριστες ερωτικές συγκινήσεις, αλλά και πικάντικες ερωτικές περιπέτειες και εξελίξεις, θα αναστατώσουν ευχάριστα την αισθηματική σου ζωή!
 
10 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή!
 
3 Δεκεμβρίου 2013: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ανανεώνει και δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή! 
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Η μοναδική πιο έντονη, καθοριστική αλλά και δύσκολη στιγμή του 2013, είναι η περίοδος του Μαϊου, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου (συγκεκριμένα στις 25/5)! Σε όλη την διάρκεια του Μαϊου, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα στηρίζονται στη λογική, αλλά θα σε πονέσουν … Οι ανατροπές δεν θα λείψουν! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Το 2013, είναι χρονιά που θα γίνουν αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή και μπορώ να πω ότι θα τις απολαύσεις και θα επωφεληθείς από αυτές, αφού ακόμα και κάποιες δύσκολες στιγμές, τελικά θα αποδειχθεί πως σε έφεραν στο σημείο που κάποτε ονειρευόσουν…
 
Tip για δεσμευμένους: Από τον Ιούνιο του 2013, μπορούμε άνετα να μιλήσουμε για επισημοποίηση δεσμού! 
 
Tip για ελεύθερους: Το 2013, είναι η χρονιά που θα ερωτευτείς και θα επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο, που θα μπορεί να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στη ζωή σου, τα περασμένα έτη!
 
Τύχη στον έρωτα
10/1- 2/2: Το 2013, κάνει το ντεμπούτο του σε πολύ ερωτικό ρυθμό, με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει την εύνοιά της στα αισθηματικά σου! Παράλληλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (στις 11/1) σε κάνει να αφήσεις στην άκρη τα παλιά και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή! 
 
16/4-10/5: Η Αφροδίτη εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και ναι, μπορείς να ποντάρεις σε μία σταθερή δέσμευση, ενώ παράλληλα ο αισθησιασμός και η κατακτητική σου δυνατότητα, θα σε βοηθήσουν στην ερωτική σου αποκατάσταση!
 
5 – 27/6: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πολύ θετική για την σταθεροποίηση σχέσης ή για την δημιουργία ενός νέου ερωτικού δεσμού, με καλές προοπτικές! 
 
8 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε παροτρύνει να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! 
 
7/11-31/12: Η Αφροδίτη ξεκινά το μακρύ ταξίδι της στο ζώδιό σου και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι σε ορθή φορά! Οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλάζουν και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2013, θα καταφέρεις να έχεις αυτό που πραγματικά θέλεις, στο πλάι σου! 
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 18/10, στο ζώδιο του Κριού, φέρνει αλλαγές, χωρισμούς, καβγάδες και κάνει το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αρκετά εκρηκτικό. Μεγαλύτερη προσοχή δείξε εσύ που γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου σου! 
 
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού, στις 27/3, κλονίζει προσωρινά την σταθερότητα της αισθηματικής σου ζωής (προσοχή από 22-31 Μαρτίου)
 
Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, που σε κάνει να μην ευχαριστιέσαι με τίποτα. Σε ωθεί να τα βροντήξεις και να φύγεις μακριά από μία σχέση … αλλά θα σου πρότεινα να αποφύγεις την παρορμητικότητα (Προσοχή από τις 28-28 Ιουνίου)! 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Το 2013 φέρνει στη ζωή σου αισθηματικές χαρές, εκπλήξεις, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες αιφνίδιες ανατροπές που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως μερικές φορές, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.…
 
Tip για δεσμευμένους: Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις αυτή τη χρονιά για να σκεφτείς πιο σοβαρά τη σχέση σου, να περάσει από το μυαλό σου ο γάμος, το παιδί, η οικογένεια. Μήπως όμως δεν είσαι ακόμα στην κατάλληλη φάση; Μήπως δεν έχει έρθει ακόμα η ιδανική στιγμή; Σκέψου και μην βιαστείς να αποφασίσεις! 
 
Tip για ελεύθερους: Ο έρωτας σε ξεσηκώνει, σε ξεσαλώνει, σε ανεβάζει και σε κάνει να θες να κινήσεις Γη και Ουρανό. Να θυμάσαι όμως… παν μέτρο άριστον! 
 
Τύχη στον έρωτα
3-26/2: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει τον παγερό Φλεβάρη πολύ καυτό, αλλά και ερωτικό ! Νέες γνωριμίες και αναθέρμανση σχέσεων, σε ανανεώνουν! Παράλληλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (στις 10/2) είναι πολύ θετική, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή! 
 
11/5-4/6: Μαζί με την άνοιξη και τις αρχές του καλοκαιριού, ανανεώνεσαι, ερωτεύεσαι και βλέπεις με πιο θετική ματιά την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, κάνει τον έρωτα ένα μοναδικό, ξεχωριστό παιχνίδι, στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς!
 
8/6: Έχουμε Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία είναι πολύ θετική για τα ερωτικά σου ζητήματα. Ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό σου τομέα, θα σε ενθουσιάσει!
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Οι εκλείψεις του 2013 δεν επηρεάζουν άμεσα τα αισθηματικά σου, αλλά υπόλοιπους τομείς της ζωής σου! Ωστόσο υπάρχουν κάποιες στιγμές που θα πρέπει να μετριάσεις την παρορμητικότητα και την έντασή σου, για να αποφύγεις τους ερωτικούς μπελάδες. 
 
 
ΙΧΘΥΣ 
Το 2013 είναι η χρονιά που θα ηρεμήσεις συναισθηματικά και θα κάνεις νέα όνειρα και σχέδια, για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής! Ο έρωτας επανέρχεται στη ζωή σου και σε ταξιδεύει με καινούρια όνειρα και με την new linkελπίδα ότι τώρα πλέον, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα… 
 
Tip για δεσμευμένους: Το 2013 μπορείς να «γλυκάνεις» το κλίμα της σχέσης σου και να κάνεις μαζί με το ταίρι σου νέα σχέδια, για το κοινό σας μέλλον!
 
Tip για ελεύθερους: Ακόμα και να μην θέλεις, ακόμα και να μην το επιδιώξεις, έστω και αν δεν ψάχνεσαι … το 2013 θα αποκατασταθείς! 
 
Τύχη στον έρωτα
27/2-22/3: Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, εκπληρώνει τις ερωτικές σου προσδοκίες. Στις 11 Μαρτίου πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και εκεί έρχονται τα καλύτερα …Τον Μάρτιο μάλιστα, έχουμε την πολυαστρία στο ζώδιό σου και πίστεψέ με, δεν θα βγεις χαμένος (η)! 
 
5-27 Ιουνίου: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να ξεκινήσεις το καλοκαίρι του 2013 σε πολύ ερωτικό ρυθμό!
 
14/7 – 28/8: Ώρα για ερωτική δράση … ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει ιδιαίτερα πικάντικη την ερωτική σου ζωή!
 
Οι δύσκολες ερωτικές στιγμές της χρονιάς
Ανήκεις στους τυχερούς που δεν σε επηρεάζουν άμεσα οι εκλείψεις του 2013 και αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αυτή την χρονιά ραγδαίες ανατροπές, τουλάχιστον όχι στον ερωτικό τομέα. Θα πρέπει όμως να προσέξεις τα παρακάτω φεγγάρια, που μπορεί να σε βυθίσουν σε θλίψη, η οποία όμως θα είναι περιστασιακή:
 
25 Φεβρουαρίου: Η πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύ, δημιουργεί περιστασιακή απογοήτευση για μία σχέση σου. (Πρόσεξε πέντε μέρες πριν, πέντε μέρες μετά)
 
19 Σεπτεμβρίου: Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου θυμίζει ότι μερικές φορές υπερβάλεις και παρασύρεσαι σε λάθη, που αργότερα σε απογοητεύουν! 
 
msn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *