ΤΟΠΙΚΑ posted by

BLACK FRIDAY για τη Σχολή «El Greco» με 20% σε όλους τους πίνακες – δείτε φανταστικά σχέδια!

BLACK FRIDAY για τη Σχολή «El Greco» με 20% σε όλους τους πίνακες – δείτε φανταστικά σχέδια!

Η Σχολή Εικαστικών Τεχνών «El Greco», της Ναυσικάς Ρηγοπούλου, λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1994.

Μια υγιής και επιτυχημένη πορεία 25 ετών με εμπειρία πάνω στη χειροποίητη τέχνη που έχει αγκαλιάσει το κοινό της Αλεξάνδρειας και έχει καταφέρει να τοποθετήσει τον πήχη ψηλά στον τομέα των Εικαστικών Τεχνών. Πλέον, τα βήματα της επιτυχημένης Δασκάλας Εικαστικών ακολουθεί και η μικρότερη Καλλιτέχνης της οικογένειας, Εριφύλη Γούργου δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά και φρεσκάδα στην ποιότητα των υπηρεσιών της σχολής με τις νέες ιδέες και τη γνώση που διαθέτει.

Στη σχολή μπορείτε να βρείτε τμήμα λιανικής πώλησης το οποίο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από Κορνίζες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, Πίνακες, Διακοσμητικά Είδη, Εικόνες και Είδη Δώρων όπως επίσης αναλαμβάνει την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων.

Για τη φετινή BLACK FRIDAY έχει ετοιμάσει μια φανταστική προσφορά για τους πελάτες της με έκπτωση 20% σε όλους τους πίνακες για να βρείτε αυτόν που σας αρέσει και να στολίσετε το χώρο σας. Μάλιστα η προσφορά θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Τετάρτη 23/11/2021 μέχρι και την Παρασκευή 26/11/2021 για να προλάβετε να κάνετε τις αγορές σας.

Επισκεφτείτε τη σχολή και δείτε από κοντά τα μοναδικά σχέδια που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας με τις πινελιές των καλλιτεχνών της σχολής.

Σχολή Εικαστικών Τεχνών «El Greco»

Ρηγοπούλου Ναυσικά – Εριφύλη Γούργου

Νικ. Πλαστήρα 60, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Σταθερό: 2333026259 – Κινητό: 6947937770

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up