ΤΟΠΙΚΑ posted by

Απίθανος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το BOSTON.gr με δώρα iphone 13 και ταξίδι στο Bansko!

Απίθανος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το BOSTON.gr με δώρα iphone 13 και ταξίδι στο Bansko!

Το BOSTON Breakfast, Coffee and more μας υποδέχεται καθημερινά με ένα πλήρη κατάλογο μοναδικών γεύσεων και τον γνωστό ποιοτικό και αγαπημένο καφέ του.

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο του 2018 με βασικό στόχο και σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον κόσμο που το επιλέγει, ποιοτικές γεύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα άριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν στο ταξίδι του.

Μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις ποιοτικές κινήσεις του. Αυτή τη φορά υποδέχεται την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με έναν απίθανο διαγωνισμό και δώρα που καθένας θα ήθελε να κερδίσει.

Με κάθε αγορά Christmas Combo στην προνομιακή τιμή των 5€ απολαμβάνετε το αγαπημένο σας Burger, με πατάτες και αναψυκτικό της επιλογής σας και συμμετέχετε στην κλήρωση που θα γίνει στις 07/01/2022 για δυο μοναδικά δώρα:

  • Δώρο Νο1: iPhone 13
  • Δώρο No2: 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα με μεταφορά, διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό και δωρεάν χρήση spa

Κάνε τώρα την παραγγελία σου Online και κέρδισε συμμετοχές!

Take Away

Κάνε online την παραγγελία σου πριν ξεκινήσεις και μόλις φτάσεις στο Boston, είναι έτοιμη να την παραλάβεις. Δεν θα χρειαστεί να περιμένεις ούτε λεπτό μέσα στο κατάστημα!

Delivery

Αν είσαι στο χώρο σου και δεν θέλεις να μετακινηθείς, κάνε Online την παραγγελία σου και οι αγαπημένες σου γεύσεις έρχονται στα χέρια σου σε λίγα λεπτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *