ΤΟΠΙΚΑ posted by

«El Greco»: Χριστουγεννιάτικα αριστουργήματα σε βιτρίνες και φανταστικά στολίδια για να κάνετε τα δώρα σας!

«El Greco»: Χριστουγεννιάτικα αριστουργήματα σε βιτρίνες και φανταστικά στολίδια για να κάνετε τα δώρα σας!

Η Σχολή Εικαστικών Τεχνών «El Greco», της Ναυσικάς Ρηγοπούλου και της Εριφύλης Γούργου, λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1994.

Στη σχολή Λειτουργούν τμήματα:

  • Ζωγραφικής για παιδιά από 4 χρονών
  • Ζωγραφικής για ενηλίκους
  • Αγιογραφίας
  • Decoupage
  • Πηλού

Στη σχολή μπορείτε να βγείτε τμήμα λιανικής πώλησης το οποίο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από Κορνίζες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, Πίνακες, Διακοσμητικά Είδη, Εικόνες και Είδη Δώρων. Επίσης αναλαμβάνει την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων.

Kατά τη διάρκεια των εορτών η Ναυσικά και η Εριφύλη αναλαμβάνουν να διακοσμήσουν με φανταστικά σχέδια τις βιτρίνες των καταστημάτων! Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει πλεον στην καθημερινότητά μας και είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνιση της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε με τη σχολή και σύντομα η βιτρίνα σας θα ξεχωρίζει με τις υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες της Ναυσικάς και της Εριφύλης.

Επιπλέον, η τεράστια ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάνει ξεχωριστούς τους χώρους μας είτε αφορά επιχείρηση είτε το σπίτι μας. Μοναδικά σχέδια, πανέμορφα χρώματα και αποτέλεσμα που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους για να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας την περίοδο των εορτών.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχέδια που μπορούν να μεταμορφώσουν με Χριστουγεννιάτικες πινελιές τη βιτρίνα του καταστήματός σας όπως επίσης και τα φανταστικά στολίδια που κατασκευάζει η σχολή και τα οποία διατίθενται προς πώληση σε απίθανες τιμές!

Σχολή Εικαστικών Τεχνών «El Greco»

Ρηγοπούλου Ναυσικά – Εριφύλη Γούργου

Νικ. Πλαστήρα 60, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Σταθερό: 2333026259 – Κινητό: 6947937770

 



 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *