ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ στην Αλεξάνδρεια: Προετοιμασία για τα γλυκά των εορτών με πασίγνωστο βούτυρο!

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ στην Αλεξάνδρεια: Προετοιμασία για τα γλυκά των εορτών με πασίγνωστο βούτυρο!

Η εταιρία Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε. εδρεύει στο αρχαίο Δίον, στους πρόποδες του Ολύμπου και ασχολείται με την παραγωγή, μεταποίηση, συσκευασία και πώληση τυροκομικών προϊόντων εδώ και 40 χρόνια, από το 1978.

Η Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε. συλλέγει σε καθημερινή βάση πρόβειο και γίδινο γάλα, 100% ελληνικό, το οποίο προέρχεται από επιλεγμένες φάρμες, τα ζώα των οποίων βόσκουν στους πρόποδες του Ολύμπου. Η συλλογή γίνεται από σύγχρονα βυτία τελευταίας τεχνολογίας όπως ορίζει η Ε.Ε..

Το γάλα μεταφέρεται στο σύγχρονο ιδιόκτητο τυροκομείο της εταιρίας όπου υπόκειται σε ποιοτικό έλεγχο από πιστοποιημένο χημείο προκειμένου να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων, στη συνέχεια παστεριώνεται και ξεκινά η επεξεργασία του για την μεταποίηση σε διάφορα προϊόντα.

Στην πόλη της Αλεξάνδρειας, θα συναντήσετε κατάστημα της εταιρίας ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στη δημοτική αγορά της πόλης μας.

Στη διάρκεια του Δεκεμβρίου, θα βρείτε αγνό βούτυρο, παραγωγής της  Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε. για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα γλυκά των Χριστουγέννων.

Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε.

Μ. Αλεξάνδρου 65, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333023516

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *