ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πρωτοβουλία για στήριξη των υγειονομικών της Ημαθίας που βρίσκονται σε αναστολή

Πρωτοβουλία για στήριξη των υγειονομικών της Ημαθίας που βρίσκονται σε αναστολή

Πρωτοβουλία για στήριξη των υγειονομικών της Ημαθίας που βρίσκονται σε αναστολή ανέλαβαν πολίτες του νομού μας. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Σε λίγες μέρες έρχονται άγιες μέρες και κανένα σπίτι δε πρέπει να μείνει χωρίς τα απαραίτητα.. Για αυτό μαζί με κάποιους φίλους εθελοντές αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες των υγειονομικών που είναι σε αναστολή και βρίσκονται σε ανάγκη επιβίωσης..

Παρακαλούνται όσοι φίλοι θέλουν να συνδράμουν να με ενημερώσουν με μήνυμα ή να πάρουν στα τηλέφωνα της συντονιστικής επιτροπής Ημαθίας…

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και αν δεν σταθούμε στο πλάι τους αύριο ίσως έρθει η σειρά μας.. Οι άνθρωποι είναι περήφανοι, οικογενειαρχες και δε ζητιανεύουν. Είναι χρέος μας όμως να τους βοηθήσουμε με τα μέσα που διαθέτει ο καθένας μας..

Ο καθένας μπορεί να φέρει ότι είναι μακράς διαρκείας, όχι πράγματα που θέλουν ψυγείο γιατί δυστυχώς οι άνθρωποι που τα μαζεύουν δε διαθέτουν τέτοιους χώρους..

Πράγματα όπως: μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, αλάτι, ζάχαρη, λάδι, γάλατα, μαρμελάδα, μέλι, απορρυπαντικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, χυμούς, κονσέρβες τόνου/αλλαντικών και ότι άλλο θα παίρνατε για το σπίτι και τα παιδιά σας..

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος βασίζεται στην αλληλεγγύη. Ας βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας..

Δεν αξίζει σε κανένα να χάνει τη δουλειά τους, από την οποία συντηρεί την οικογένειά του απλά και μόνο για τα πιστεύω του..

Μέρες που θα έρθουν ας σταθούμε όλοι πλάι τους.. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι τους χειροκροτουσαμε, όταν έσωζαν γνωστούς και άγνωστους φορώντας σακούλες ως μοναδική προστασία..

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΩΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΗΛ. 6953074983

ΠΟΥΡΛΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΛ. 6973010137

ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΤΗΛ. 6906693912

ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΗΛ. 6938671883

10 Comments

  • Είναι εκείνοι που βγήκαν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάζονται; Είναι εκείνοι που για χάρη τους, οι άλλοι, οι εμβολιασμενοι υγειονομικοι, κάνουν βάρδια στα νοσοκομεία μόνοι τους; Μαλιστα

    • Μπορεις να βοηθησεις βοηθησε Αλλιως ασε τις θεωριες Αυτοι που δεν εμβολιαστηκαν και αυτοι που εμβολιαστηκαν 18 μηνες παλευαν με το θηριο χωρις εμβολιο..Αν δεν θες να βοηθησεις μην μιλας .Να βγεις και να γραψεις κανονικα και οχι ανωνημα .Εγω εχω το θαρρος να γραψω με το ονομα μου εσυ εχεις; Η μονο ανωνημα μπιρεις Αιντε εξυπναδες αγιες μερες.

  • ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΩΣΤΗ!

  • σωστη κινηση,οποιος μπορει ας βοηθησει!ετσι απλα

  • Θα έπρεπε να ντρέπεστε που ζητάτε. Εσείς έχετε μόνιμη δουλειά κάνετε το καπρίτσιο σας με το να μην κάνετε εμβόλιο. Ένα σωρό άνεργοι, πολύτεκνοι και χαμηλόσυνταξιούχοι είναι που χρειάζονται βοήθεια.

  • Βοήθεια; Τι είναι δηλαδή; Αναξιοπαθούντες; Άποροι;
    Καταρχας είναι ανόητο να μην εμβολιάζονται κατά 2ον ως υγειονομικοί- Ο Θεός να τους κάνει- , είναι απολύτως απαράδεκτο να προσφέρεις υπηρεσίες σε άρρωστους και να μην είσαι εμβολιασμενος.
    Θα έπρεπε να ντρέπονται.

  • 1ον – Δεν βλέπω κάποιο όνομα ανώνυμε του 2ου σχολίου.
    2ον – Δεν πουλάω καμία θεωρία. Εργάζομαι κανονικά και έχω κάνει το εμβόλιο για να συμβάλω την λύση του προβλήματος. Εσύ; Να σου υπενθυμίσω ότι αν δουλεύεις κανονικά, το χρωστάς σε όλους αυτούς που εμβολιάστηκαν. Μοιραία, λοιπόν, γίνετε η σύγκριση.
    3ον – Βοηθήστε κανέναν άνεργο και αφήστε τους βολεμένους σπίτι τους, να το σκεφτούν καλύτερα και να πάνε να αναλάβουν τα καθήκοντα τους όπως οφείλουν ως μόνιμοι υπάλληλοι.

  • Τι λες βρε Ανθρωπε τι λες .ΜΗΝ βοηθας το μαχαιρι στο λαιμο δεν σου το εβαλε κανεις.Καλα χριστουγεννα

    • Σου απαντώ διότι μου απάντησες. Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά!!!

  • Τη δουλειά τους δεν την χάσανε. Απλά λόγω μίας άποψης που δεν στηρίζεται σε καμία ιατρικη βάση,το γνωστό παρα-ιατρικο προσωπικό και,ευτυχώς,εξαιρετικά λίγοι ιατροί,αποφάσισαν μόνοι τους να απέχουν. Στη ζωή πάντα πληρώνουμε τις αποφάσεις μας. Να αφήσουν τα τερτίπια και να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων. Επίσης η συλλογή χρημάτων για βοήθεια από απλούς πολίτες δεν γνωρίζω πόσο νόμιμο είναι. Συνήθως πρέπει να υπάρχει κάποιος φορέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *