ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Ν.Δ. για την επίσκεψη Παπά στην Ημαθία: “Συνοδεύονταν από στελέχη άλλων κομμάτων (οσονούπω)”

Η Ν.Δ. για την επίσκεψη Παπά στην Ημαθία: “Συνοδεύονταν από στελέχη άλλων κομμάτων (οσονούπω)”

Από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ημαθίας της ΝΔ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η πρόσφατη επίσκεψη στην Ημαθία του Νίκου Παπά, του πάλαι ποτέ πανίσχυρου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατηγορούμενου για αδίκημα που συνδέεται με τον διαγωνισμό και τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, επί της ουσίας είναι αδιάφορη.

Η μόνη είδηση που βγήκε από την επίσκεψη είναι ότι  ο κ. Παππάς, συνοδεύονταν από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων (οσονούπω).

Όσο για τις αναφορές που έγιναν στη διάρκεια της φωτογράφησης του, θα υπενθυμίσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι πρόκειται για εκκρεμότητες χρόνων για τις οποίες γίνονται προσπάθειες να κοπούν γόρδιοι δεσμοί και να δρομολογηθούν λύσεις.

Κάτι βέβαια που οι ίδιοι δεν έκαναν στα χρόνια που κυβερνούσαν. Εκ μέρους μας δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μην  παραδεχθούμε την αλήθεια και ούτε πρόκειται να τοποθετήσουμε μουσαμάδες για να τα καλύψουμε (ξέρει αυτός).

Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να επιταχύνει διαδικασίες, να παράγει έργο και αυτό το βλέπουν ήδη καθημερινά οι πολίτες της Ημαθίας. Οι πολίτες είναι αυτοί που μας ενδιαφέρουν και όχι οι πολιτικάντηδες.

Νέα Δημοκρατία 

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ημαθίας

Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

3 Comments

  • Μιλάτε “εσείς” για την περίπτωση των τηλεοπτικών αδειών!!! χαχαχαχαχχα

    “Ας θυμίσουμε σε όλους τι είναι το m……..a” κτλ κτλ

    Για τα εκατομμύρια που χρωστούσαν και χρωστάν οι καναλάρχες τίποτα..

    Ντροπή σας ΝΔ.

    Απ τις πιο αξιόλογες ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ η διαδιακασία τηλεοπτικών αδειών το 2016 αλλά……..

  • Ανώνημε για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, για το δημοψήφισμα του 2015 ,για το ένα αρθρο και ενα νόμο, για την κατάργηση των μνημονίων για την αύξιση του κατώτατου μισθού στα 750 ευρώ, για τις κλειστές τράπεζες, για την συμφωνία των πρεσπών, για τις μειώσεις συντάξεων απο τον κατρούγκαλο , για όλα αυτά ξέρεις κάτι να μας πείς??? Δέν ντρέπεσε και καθόλου και γράφεις κιόλας.

  • Για τις κλειστές τράπεζες, ρώτα τους φίλους του Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες. Για τη συμφωνία των Πρεσπών πιστεύεις ότι η ΝΔ ήταν αντίθετη:;;;;;;(γελάν και οι πέτρες). Για τις μειώσεις των συντάξεων πάλι ρώτα τους προκατόχους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ρημάξαν τα ταμεία. Πάλι πιστεύεις ότι η ΝΔ δεν θα τις μείωνε ;(xaxaxaxa)

    Τουλάχιστον επί ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που ήταν αποκλεισμένοι από τις λαμογιές σας, τα ρουσφέτια σας κτλ, είδαν κάποια ελπίδα.

    Κι όσο για το δημοψήφισμα του 2015, να είσαι σίγουρος ότι αν εφαρμοζόταν το ΟΧΙ σε λίγες ώρες θα πετούσαν οι σύμμαχοι πάνω από τον ελληνικό ουρανό με οποιαδήποτε αφορμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *