ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις σήμερα, να επωφεληθείς στο έπακρο από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ενέργειες κάποιων ατόμων! Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σαφώς η ιδανική ημέρα για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Πιθανόν μάλιστα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με το άλλο σου μισό, ακόμα και απόφαση επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους έχεις μόνο αξιόλογες. αξιόπιστες και ποιοτικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι μπορείς την σημερινή ημέρα, να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες! Τύχη θα έχεις επίσης και στον οικονομικό τομέα, αφού αυξάνονται τα έσοδα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να αρπάξεις τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, σκοπούς και επιθυμίες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνίες και κοινωνική ζωή! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρει να έρθεις ακόμα πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους και τις επιθυμίες σου! Χορταίνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες και ευχάριστο φλερτ! Πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες, για μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το άλλο σου, ανανεώνοντας την σχέση ή τον γάμο σας σας, με εξόδους ή με ένα ταξιδάκι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και ανεμελιάς! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να μπει επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, παρελθοντικά προβλήματα και εξαντλητικές δοκιμασίες! Τώρα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεθούν με ευκολία λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν! Επίσης, μία αποκάλυψη που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για ένα ζήτημα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξουαλικότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία, το πάθος, η διορατικότητα και η πειθώ σου, θα φέρουν στον δρόμο σου το άτομο που σε ενδιαφέρει! Διαφορετικά, μπορείς να αναμένεις μία νέα άκρως γοητευτική γνωριμία! !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα έρθουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, που θα σε αγχώσουν! Οικονομικά, οι δράσεις σου θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η καλύτερη ημέρα είναι εδώ, για να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις στο έπακρο, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Όσοι αποτελούν το περιβάλλον σου και οι καταστάσεις που τους αφορούν, θα είναι εκείνοι που θα σου δώσουν ικανοποίηση, σιγουριά και ευχαρίστηση με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να κάνεις την έναρξη μίας νέας σοβαρής σχέσης ή απλά να κάνεις μία ιδιαίτερα γοητευτική γνωριμία που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση και ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου σήμερα βελτιώνονται! Οικονομικά, επιτέλους βρίσκεις τις ισορροπίες που χρειαζόσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες, όπως να φροντίσεις και θέματα της καθημερινότητας σου, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν και σε εξαντλούσαν! Αισθάνεσαι πιο δυνατός πλέον και σαφώς πιο ικανός να καταφέρεις να κλείσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει διασκεδαστικές στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για τα ερωτικά σου, ακόμα κι αν δεν το αντιληφθείς άμεσα, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σου! Αν κάνεις υπομονή, θα διαπιστώσεις πως η ημέρα θα κλείσει με πάθος και συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένας νέας έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα ευνοϊκές οι εξελίξεις σε καριέρα και η επιτυχία είναι δική σου! Ιδανική ημέρα, για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές, σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, μία ευχάριστη ημέρα είναι εδώ, γεμάτη καλοπέραση! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και ωφέλιμες δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις ακαταμάχητος και το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται άπειρες ερωτικές επιλογές, έντονο φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που σου δίνονται για εδραίωση, και βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου στα οικονομικά σου θέματα! Επαγγελματικά, μην μπλέκεις δουλειά με έρωτα, γιατί θα βγεις χαμένος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητική όψη για εσένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς ορθά και σοφά! Εμπιστεύσου χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτο σου και θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και θέματα, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει ένα ευχάριστο μήνυμα ή τηλεφώνημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με το άλλο σου μισό, συναισθηματική ανανέωση και ενδυνάμωση στην σχέση σας! Σήμερα επίσης, ευνοούνται συζητήσεις για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επιτέλους μία μεγάλη ευκαιρία για μία παθιασμένη επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, θα βρεις μία οικονομική λύση που αφορά το σπίτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα ευνοεί με ποικίλους τρόπους, κοινωνικές δράσεις, επαφές, συναναστροφές, αλλά και μετακινήσεις κάθε είδους! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις υψηλούς σκοπούς και στόχους και δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες από εσένα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει ασφάλεια όσον αφορά τα κεκτημένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για μία ψυχαγωγική έξοδο, με το άλλο σου μισό και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί και έτσι, θα ανανεώσετε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, χαρμόσυνα μηνύματα και νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, διορθώνονται και βελτιώνονται με ευκολία σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα επιτέλους ανακτάς αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία βαθιές επιθυμίες! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει τυχερές επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, την σημερινή ημέρα μπορείς να βρεις ένα ταίρι, που σε καλύπτει στα πάντα και μπορείς να επενδύσεις πάνω του! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, κάποια γεγονότα, λειτουργούν ως αποδείξεις για την αφοσίωση του σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικοί σου στόχοι, επιτυγχάνονται σήμερα, με ποικίλους τρόπους! Επαγγελματικά, πρέπει να κάνεις υπομονή για να δεις τους καρπούς των κόπων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, είσαι σαφώς ο πρωταγωνιστής της ημέρας με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, να πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο! Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο την όψη και πέτυχε με ευκολία βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και σπουδαίους σκοπούς! Η γοητευτική προσωπικότητα σου, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει ψυχολογική ηρεμία και σιγουριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι σίγουρο πως θα χορτάσεις κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και φλερτ! Κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα παθιασμένη και συναισθηματική ημέρα και πολλές καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιβραβεύεσαι για την σκληρή δουλειά σου, την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, να περιμένεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ώρα, να επαναφέρεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας και πάλι στην ζωή σου, την ψυχολογική ηρεμία και την συναισθηματική σιγουριά! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από τοξικές και δύσκολες καταστάσεις, όπως και από δυσάρεστες αναμνήσεις που σε βάραιναν! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει τύχη στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να βρεις τώρα αυτό που σου αξίζει, όπως μία νέα σημαντική γνωριμία, γεμάτη πάθος, ουσία και ερωτισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και επιπλέον, χορταίνεις από εκείνο, φροντίδα και τρυφερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ορισμένες αποκαλύψεις που θα έρθουν, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που σε ανακουφίζει!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα φέρει μόνο χαρμόσυνες εκπλήξεις, θετικές αλλαγές και εποικοδομητικές εξελίξεις, που καιρό τώρα περίμενες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις βελτίωση στο φιλικό σου περιβάλλον, ενδυναμώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει μία ευκαιρία, για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σαγηνεύσεις θαυμαστές με ευκολία σήμερα! Η ημέρα, θα φέρει κατακτήσεις, νέες γνωριμίες και ερωτικές επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους και σκοπούς με το άλλο σου μισό και ταυτόχρονα, απολαμβάνεις καυτές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, μην περιμένεις σημαντικές εξελίξεις σήμερα! Επαγγελματικά, αν προκλητικά λάθη, θα μπορέσεις να πετύχεις, έναν μεγάλο στόχο!

Oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *