ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μία ακόμα νίκη για την Κ16 των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ Αλεξάνδρειας – παραμένει στην κορυφή

Μία ακόμα νίκη για την Κ16 των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ Αλεξάνδρειας – παραμένει στην κορυφή

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας φτάνοντας έτσι στις οκτώ συνεχόμενες και παραμένοντας πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα.

Η νίκη επετεύχθη εκτός έδρας επί της Ακαδημίας Βέροιας με σκορ 3-1 σε έναν υπέροχο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος όμως στη συνέχεια βάρυνε λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης.

Η ομάδα των Τηλεμάχων δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού αλλά με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να βρει τα πατήματά της και να προηγηθεί στο 25’ με τον Χεράκη.

Συνεχίζοντας να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα οι Τηλέμαχοι κατάφεραν να κάνουν στο 38’ το 2-0 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο 45’ να κάνει το 3-0 κλειδώνοντας έτσι το παιχνίδι.

Η Ακαδημία Βέροιας κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1 με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση σουτ του Τσιουγγαρή έξω από τη μεγάλη περιοχή χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Σύσσωμοι η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των Τηλεμάχων θέλουν να ευχηθούν ολόψυχα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στους δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Βέροιας που τραυματίστηκαν σοβαρά στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας των Τηλεμάχων είναι με τον δεύτερο της κατηγορίας που είναι η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας εντός έδρας το Σάββατο 18-12 στις 11:00

Ακαδημία Βέροιας: Πιλιτσίδης, Λαζαρίδης, Γιοβανόπουλος Π., Δολδούρης, Γιοβανόπουλος Γ., Κούβαρος, Βαρσαμόπουλος, Τσιουγγαρής, Σαμαράς, Στεργιόπουλος, Πουρλίδας,

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας: Χρυσοπουλίδης, Μιχαλακάκης, Παπαγεωργίου, Τζίμος (65’ Νίλας), Χεράκης, Φωτεινιάς (65’ Παπαμανώλης), Γεωργακάκης (65’ Παπανικολάου), Μάρκου (65’ Μπρουσκέλης), Χλιαρόπουλος, Γιάντσης (65’ Μπρανέσι), Κουζιώρτης (5’ Χλιαρόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *