ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δεκτή η ένσταση της Αγκαθιάς για το παιχνίδι με τη Μελίκη – το πήρε στα χαρτιά η Νίκη!

Δεκτή η ένσταση της Αγκαθιάς για το παιχνίδι με τη Μελίκη – το πήρε στα χαρτιά η Νίκη!

Αποδεκτή έκανε την ένσταση της Νίκης Αγκαθιάς για τον αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης η ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ η υποβληθείσα από το Σωματείο ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ του Σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ στον αγώνα της 11 / 12 / 2021 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, σύμφωνα με το άρθρο 16, παρ. 3 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών και Επαγγελματικών Ομάδων.

Συνεπεία αυτής, ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ το Σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ στον αγώνα Πρωταθλήματος της 11 / 12 / 2021 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ο οποίος κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0-3 υπέρ του Σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ενώ επιπλέον του ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΒΑΘΜΟΙ από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Επιπλέον, του ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ (200,00 €) για το ως άνω αδίκημα, σύμφωνα με το άρθρο 23, παρ. 6 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών και Επαγγελματικών Ομάδων.

1 Comment

  • Η ΑΓΚΑΘΙΑΡΑ εδώ και πολλά χρόνια δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο που πάτε να κάνετε τέτοια πράγματα, εξάλλου είναι η μοναδική ομάδα μετά την Βέροια που για δύο πέναλτι που έχασε δεν βγήκε στην β Εθνική,κ η μοναδική ομάδα που σε αγώνα πρωταθλήματος κέρδισε την Βέροια με 0-1 φιλιά πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *