ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κ16: ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα 6-3, μεγάλο παιχνίδι στο Νησέλι!

Κ16: ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα 6-3, μεγάλο παιχνίδι στο Νησέλι!

Το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021 “διασταύρωσαν τα ξίφη τους” οι Κ16 ομάδες των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας και του ΦΑΣ Νάουσας.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τον αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσέφεραν θέαμα και πολλά τέρματα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Νικητές οι γηπεδούχοι που πήραν τη νίκη με 6-3 αλλά και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας. Σίγουρα απέδειξε πως δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πολύ καλή εικόνα και των φιλοξενούμενων που παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 5-1, δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κοτζάμπαση μείωσαν σε 5-3 αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τηλεμάχων που ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι.

Άριστη η διαιτησία του Λιόλιου που ήταν κοντά στις φάσεις αλλά κυρίως κοντά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Δείτε εικόνες και βίντεο με τα γκολ του αγώνα:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *