ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: Σοβαρό θέμα με τα αδέσποτα στον δρόμο για τα κοιμητήρια στην Αλεξάνδρεια

Αναγνώστρια: Σοβαρό θέμα με τα αδέσποτα στον δρόμο για τα κοιμητήρια στην Αλεξάνδρεια

Στον δρόμο που οδηγεί στα κοιμητήρια Αλεξάνδρειας από τα Αμπελοτόπια υπάρχουν αρκετά αδέσποτα που δημιουργούν προβλήματα και επιτίθενται σε περαστικούς. 

Όπως αναφέρει αναγνώστριά μας, καθημερινά κάτοικοι της περιοχής αλλά και γυναίκες που πηγαίνουν στα κοιμητήρια έρχονται αντιμέτωποι με επιθέσεις από τα αδέσποτα που βρίσκονται στο σημείο.

Το πρόβλημα, όπως σημειώνει, κάθε μέρα γίνεται μεγαλύτερο.

Δείτε εικόνες που μας έστειλε:

9 Comments

  • Ξυπνάτε εκεί στον Δήμο και πιάστε δουλειά πριν να είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ……..

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

  • ΑΥΤΗ Η ΑΓΕΛΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΝΟΙΛΙΑΣΕΙ! ΚΑΙ ΤΙ
    ΕΓΙΝΕ ? ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ !!

  • Όλη αυτή η αγέλη είναι κάθε μέρα στο δρόμο έξω από το σπίτι μου και ορμάνε, μπαίνουν στην αυλή, κρύβονται κάτω από τις σκάλες και δεν μπορούμε να βγούμε πλέον από το σπίτι να πάμε να αγοράσουμε ένα ψωμί ή να πάμε σε ένα γείτονα. Μπορείς να κυκλοφορείς μόνο με αυτοκίνητο ή να πληρώνεις ταξί. Έλεος . Ας ασχοληθούν και με εμάς που πληρώνουμε σε αυτό το δήμο. Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο σκυλοφαγωμένοι και μετά να θορυβηθούν;

    • Δυστυχως ουτε και τοτε θα θορυβηθουν!! Γνωριζω ατομα που πηγαν και στο κεντρο υγειας δαγκωμενοι απο τα σκυλια και το μονο που εκανε ο δημος ηταν να τους πει να υποδειξουν το ζωο κ αν καταφερουν θα το πιασουν….. Πρεπει ομως νσ πηγαινουμε ολοι κατω απο το σπιτι του δημαρχου να τα ταιζουμε να μην μπορει να βγει απο την πορτα του!

  • Παντού έχει πάρα γίνει το κακό στους δρόμους της Αλεξάνδρειας…κ ο δήμος μας κ η υπηρεσία για τα αδέσποτα δεν κάνει τίποτα γιατί έχουν μάθει να λένε δεν μπορούμε να τα πιάσουμε…δεν γίνεται δεν έχουμε μέρος στην φιλοζωική για να τα βάλουμε κ τα αφήνουμε ανεξέλεγκτα να τρώνε τον κόσμο.

  • να τρωνε κοσμο. Οπα ρε φιλε. Μονο ανθρωποι τρωνε ανθρωπους. Σιγα τα αιματα παλιοχωριατες

    • Όπα ρε “φίλε”, γεμίσαμε πρωτευουσιάνους φιλόσκυλους που το παίζουν φιλόζωοι. Κάποιοι από σας λοιπόν αν κρατούσατε τα σκυλιά στα σπίτια σας δεν θα είχαμε αδέσποτα. Αλλά τι λέω… εμείς είμαστε χωριάτες, δεν ξέρουμε απ’ αυτά. Εσείς είστε πολιτισμένοι, έχετε κατοικίδια και αυτό είναι το μοναδικό δείγμα πολιτισμού που διαθέτετε. Δεν είναι τα κατοικίδια λοιπόν το πρόβλημα, όλοι εσείς οι δήθεν φιλόζωοι είστε που νομίζετε ότι επειδή έχετε κατοικίδιο αποκτήσατε και “επίπεδο”. Αντί λοιπόν να σεβαστείτε αυτό που βιώνουν κάποιο συμπολίτες μας και να απαιτείσουμε όλοι μαζί από την πολιτεία να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, εσείς χλευάζεται όλους αυτούς που διαμαρτύρονταν.

  • Για όλα αυτά είναι υπεύθυνος ο ΔΗΜΟΣ που πήρε όμορφα όμορφα τα κονδύλια για τα αδέσποτα και από πράξεις τίποτε!!!Τα ζωάκια χρειάζονται τροφή και στέγη κι ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ να αφήσει τα ανώδυνα θέματα και να ασχοληθεί με τόσα ουσιαστικά θέματα που εκκρεμούν…Έλεος πια Μ αυτήν την ανευθυνότητα όλων εκεί μέσα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *