ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΡΟΥΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΛΤΟ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Ντέιβιντ Μέλινγκ

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+ Ετών

Ο Ρούντι είναι ένα σκυλάκι που του αρέσει να τραγουδάει, να ξύνεται, να τρέχει, να τρώει, να μυρίζει και άλλα τόσα. Το μόνο που δεν του αρέσει είναι το καινούργιο του κόκκινο παλτό. Ούτε τόσο δα! Το παλτό του πρέπει να το φοράει όταν έχει κρύο και υγρασία. Σήμερα είναι μία τέτοια μέρα. Άραγε θα βάλει το παλτό του για την βόλτα; Τι θα γίνει όταν τα μεγάλα σκυλιά που θα περάσουν κάνουν μούσκεμα το Ρούντι και την καλύτερη του φίλη, την Ρούμπι;

Μια ξεκαρδιστική ιστορία για το πιο υπέροχο σκύλο που δεν του αρέσει καθόλου να φοράει το παλτό του, όπως και οι μικροί αναγνώστες. Μια ιστορία που μπορεί να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να βάλουν το δικό τους παλτό λίγο πριν ξεκινήσει η βόλτα. Κάτι που καμιά φορά φαίνεται γολγοθάς για τους γονείς λίγο πριν ξεκινήσει η εξόρμηση τους. Το ευκολονόητο και ελάχιστο κείμενο κάνουν το βιβλίο κατάλληλο ακόμη και για τα μικρότερα παιδιά.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *