ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ατύχημα στη Βετσοπούλου – συγκρούστηκαν Ι.Χ. με μηχανάκι

Ατύχημα στη Βετσοπούλου – συγκρούστηκαν Ι.Χ. με μηχανάκι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αλεξάνδρεια το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022. 

Στη γωνία της Βετσοπούλου και της Ταγμ. Γεωργούλη συγκρούστηκαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με μηχανάκι επιχείρησης (delivery).

Ο οδηγός του δίκυκλου τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας για πρώτες βοήθειες.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

7 Comments

  • Αναφέρεται στο άρθρο ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε και εγκατέλειψε τον οδηγό του δικύκλου….

    • ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

  • Όταν ειδοποιείται ασθενοφόρο καλό θα ήταν στην διάρκεια αναμονής να μην μετακινείται ο τραυματίας ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΤΣΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

  • Το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ πάει και έρχεται σε αυτή την Πόλη! Το παιδί περίμενε εκεί από το πρώτο λεπτό και μετά πήγε και στο Νοσοκομείο Μαζί του. Γελοία υπονοημένα της παραπληροφόρησης!

  • Οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι απαράδεκτοι. Μας βλέπουν με το μηχανάκι και αφού προλαβαίνουν να βγούνε απ το Στοπ, βγαίνουν και εμείς πρέπει να φρενάρουμε σαν τρελοί για μην πέσουμε επάνω τους. Σε βλέπουν να έρχεσαι και ανοίγουν την πόρτα να καταίβουν αδιαφορώντας αν σε σκοτώσουν. Γενικά απαράδεκτοι.

    • Ολοι οι οδηγοι με τα μηχανακια ειδικα απο τα καφε της πολης μπαινετε σε μονοδρομους και
      οδηγειτε με μεγαλη ταχυτητα

  • Στη διασταύρωση Αριστοτέλους με Νικ. Πλαστήρα δηλαδή μπροστά στα ΚΤΕΛ. Πολλά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες δεν σταματάνε. Σήμερα κοντευαν να με πάρουν σβαρνα 5 φορές για παράβαση προτεραιότητας και παρατήρησα χρήση κινητού τηλεφώνου και από τους 5 οδηγους. Να τοποθετηθουν κάμερες. Εκτός αν είναι να τοποθετήσουμε καταγραφικό στα αυτοκίνητα μας. Οι νέοι είναι ανυπομονοι όταν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ακομα και σουρωμενοι πηγαίνουν στην Βετσοπούλου με 70.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *