ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Μεγάλη κλοπή στη Βέροια: Εξαφάνισαν εξοπλισμό επιχείρησης αξίας 10.000 ευρώ

Μεγάλη κλοπή στη Βέροια: Εξαφάνισαν εξοπλισμό επιχείρησης αξίας 10.000 ευρώ

– «Πήραν από κατσαβίδια μέχρι μηχανήματα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε»

– Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι

Μαύρη μέρα ξημέρωσε χτες Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 για επιχειρηματία στη Βέροια, ο οποίος μεταβαίνοντας το πρωί στην επιχείρησή του, διαπίστωσε πως ο επαγγελματικός εξοπλισμός είχε κάνει «φτερά».

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το βράδυ της Παρασκευής 14/1 προς το πρωί του Σαββάτου 15/1, την επιχείρησή του με γυψοσανίδες επί της οδού Καλής Παναγιάς στο Εργοχώρι Βέροιας, αφαιρώντας ολόκληρο τον επαγγελματικό εξοπλισμό.

Οι δράστες εισήλθαν από την πίσω πλευρά της επιχείρησης, σπάζοντας την πόρτα που χρησιμοποιείται για να μπαίνει το επαγγελματικό όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο veriotis.gr ο ιδιοκτήτης, προφανώς έβαλαν μέσα το δικό τους όχημα, τύπου αγροτικό ή φορτηγάκι, που χρησιμοποίησαν, προκειμένου να φορτώσουν τα κλοπιμαία, καθώς αφαίρεσαν από μικρά εργαλεία, κατσαβίδια, κρουστικά, καρφωτικά κτλ μέχρι και μεγάλα ακριβά μηχανήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 9.000 με 10.000 ευρώ.

Έκκληση του ιδιοκτήτη να βρεθούν τα μηχανήματα

Ο ιδιοκτήτης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι, ή σε όποιον πιθανότατα επιχειρήσουν οι δράστες να προσεγγίσουν προκειμένου να πουλήσουν κάποιο μηχάνημα, να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Βέροιας η οποία και ανέλαβε την εξιχνίαση της κλοπής.

«Δεν έμεινε τίποτα για να δουλέψουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μείον και να αγοράσουμε από την αρχή όλο τον εξοπλισμό. Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την Ασφάλεια, προκειμένου να καταφέρουμε να εντοπίσουμε και να πάρουμε πίσω τα μηχανήματα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης.

4 Comments

  • Η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει…… Μήπως πρέπει κάτι να γίνει;

    • Ντροπή και αίσχος για τ την εποχή που ζούμε άνθρωποι επαγγελματίες με ήθος και αξίες να μην μπορούν να δουλέψουν….η αλήθεια θα λάμψει όμως σύντομα…

  • Η ζημιά είναι μεγάλη… Μόνο να βοηθήσει ο κόσμος… Όποιος είδε κάτι μόνο.

  • Και η αστυνομία την δουλειά της, την μασκουλα για το πρόστιμο στα εύκολα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *