ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Με την κόντρα Σ. Χαλκίδη και Μ. Κυτούδη, νέος πονοκέφαλος για τον δήμαρχο – χάνει ακόμα έναν σύμβουλο

Με την κόντρα Σ. Χαλκίδη και Μ. Κυτούδη, νέος πονοκέφαλος για τον δήμαρχο – χάνει ακόμα έναν σύμβουλο

Νέο πονοκέφαλο στην παράταξη του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη προκαλεί η παραίτηση ενός από τους κολλητούς φίλους του δημάρχου και δημοτικού συμβούλου.

Ύστερα από τους Νίκο Αλεξόπουλο, Κώστα Ναλμπάντη και Μόσχο Κυτούδη, σειρά για αποχωρήσει από την παράταξη της διοίκησης παίρνει και ο Μανώλης Σταυρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία έντονη διαφωνία με τον δήμαρχο προκάλεσαν λογομαχία ανάμεσα στους δύο άντρες και την αντίδραση του Μανώλη Σταυρή ο οποίος έθεσε τον εαυτό του εκτός της ομάδας του δημάρχου.

Πλέον ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ, που αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή εντός της Μεγάλη Εβδομάδας, κοιτάζει προς αντίθετη κατεύθυνση με την παράταξη του δημάρχου και δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον Μιχάλη Χαλκίδη.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα στον δήμαρχο που βλέπει τους συμβούλους του ένας ένας να “πηδάνε από το καράβι”.

3 Comments

  • AN EXOUN TIN ENTIPOSI OTI ME TON XALKIDI 8A EINE KALITERA KANOUN MEGA LADOS KAI KALA EINE NA 3EKADARIZOUN SIGA SIGA ANTE GEIA

  • Δεν νομιζω να εχει σχεση η υποψηφιοτητα Χαλκιδη αλλου ειναι το θεμα…….. Καποιοι ισως να ξερουν καλυτερα εξαλου κ ο ιδιος εχει δειξει μεσω FB οτι δεν μασαει κ οταν θελει να εκφρασει την δυσφορια την εκφραζει ασχετα εαν δεν ονοματιζει !!! Αυτοι που γνωριζουν καταλαβαινουν κ ξερουν οπως κ ο ιδιος ο Γκυρινης . Ετσι δεν ειναι Παναγιωτη κ με την ευκαιρια ρε φιλε τις σημαιες τις αφησες επιτηδες για την 28η Οκτ ….. Εξω μαζι με Παντοπουλο σε ενα εκ τν καταστηματων που ειναι ιδιοκτητης ο Σταυρής δεν βλεπεις ρε φιλε ή τους λες αλλα σε γραφουν. Αληθεια τι κανατε εκει το πρωι εχει σχεση με τις πληροφοριες του block? Μηπως τελικα δεν θελει ο ιδος ως επιχειρηματιας να στιγματιζεται απο την δυσλειτουργια κ την αναρχια της διοικησης σου ? Μηπως δεν θελει να εκμεταλευτει τη θεση του ως δημοτικος συμβουλος οπως κανουν με την δικη σου ανεχεια καποιοι αλλοι?

  • Άμα φοράει καρρώ υποκάμισα, δεν τον ψηφίζω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *